bi fikir verin arkadaslar...

cant lastik alacagina gökhanin astra h sini al daha ucuza mal olur......saka bir yana git canli canli gör hepsi gider corsaya hangisi hosuna gidiyorsa onu al.

gökhan senin astrada gözüm var kanıma girme :) corsa ma 1 senedaha binmem lazım ya 3. jant çok güzel ama 1 jantıda canlı gördüm baya bi hoşuma gitti. ne zor iş bu jant seçmek valla deli olcam... millet takıyo corsalarda görüyorum süper oluyo kendime seçmeye gelince kararsızım...

3. resim diyorum.

attachment.php

işte budur ;)

ironstone şekil olarak güzel duruyor
hakkında fazla bilgim yok ama bu tip uzakdoğu mallarının boyası ve verniği kaliteli olmuyor ve en ufak taş darbesinden sonra soyuluyor
aldığınız yer garanti veriyorsa alın!

gökhan senin astrada gözüm var kanıma girme :) corsa ma 1 senedaha binmem lazım ya 3. jant çok güzel ama 1 jantıda canlı gördüm baya bi hoşuma gitti. ne zor iş bu jant seçmek valla deli olcam... millet takıyo corsalarda görüyorum süper oluyo kendime seçmeye gelince kararsızım...

ben hala benim arabayı alman taraftarıyım:)) o araba neden 1, 1,5 masraf daha yapasınki:)

furkancim al gökhanin arabasini da sende kurtul bizde kurtulalim.........aslan gibi ASTRA HAAAAAAAA.........

kormetalin 5 kollu modeli var corsa c ye çok yakişıyo ama senin araba 1.0 motor jant boyutunu 13 den 14 e yükseltmek arabaya ek bi yük getirecektir ben olsam tercihimi yine 13 ten yana kullanırım

evet 3.cant daha büyük durur bide araban beyaz ,bu cantlari siyaha boyatip cevresine cok ince kirmizi kusak sahane olur allah kalbine göre versin.

ileride satmayı düşünüyorsan bence jant alma yazık parana derim ama bineceğim yada illaki alacağım diyorsan 3. resim tercih senin...

Geri