kolay gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öncelikle herkeze cok teşekkürler..evet renk tam istediğim değil ama bu renk te cok ilginc oldu içime sindi.günün her anı farklı bi renk cıkıyo karşınıza.jantlarıda değişcez oz kullanmayı düşünüyorum tekrar bakalım..daha kaliteli fotolar cekicem emin olunHayırlı olsun Soner.Güzel görünüyor. Renk konusunda seni çok iyi anlıyorum.kafandaki tam renk için standox Monte carlo magic özel kutulu alman gerekirdi.Hatta yanında da 2 tane exclusive line etiketi verirler. Zamanında çok araştırdım ve uzun vadedeki dezavantajları nedeniyle vazgeçmiştim.Ama senin amacın zaten öncelikle drag ve uzuun yıllar binmek değil.O yüzden farklı ama güzel görünüyorsa sorun yok.Yalnız imkan var ise jant konusunda değişim yaparsan süper olur.
Emeklerin karşılığı kazasız belasız kullan dostum.Güzel duruyor.Şöyle herşeyiyle tamam bitti dediğinde dahada güzel olacaktır.Resimlerde yüksek kalite olursa daha net fikir edineceğiz inşallah.