Bi sanal tuning geyiği'de benden :)

Ya kardeş be boşver bozma arabayı,orjinal kalsın,hem opele binicen hem de logosunu silicen?oldu mu şimdi? :D
Dostum maksat mod olsun.Opel olduğu zaten belli oluyo.Logo olsa da olur olmasa da :)

logo iptali güzel olur,siyaha gercekten yakısır.bu arada ENCIL larına bittim :) :D :good:
ben de beyaz boya ile far camına cizecegim :)

eline sağlık idare eder çokta kötü değil

Corsa'larda panjur tam bir dert.Fibercide yaptırayım vs. gibi bir çözüm maalesef yok, çünkü mevcut panjur tamponla yekpare bir parça, kesilip çıkartılması lazım.Çıkartılma işlemi de yaklaşık 45 dakika süren oldukça meşakatli bir iş.Bu çıkatılan yere de ya Irmscher lazım ya Steinmetz.Şimdiki aklım olsa ön tamponu komple atar kendinden panjurlu güzel bir tampon yaptırırdım...

Erman kesinlikle haklısın.Çıkarmayı denedik dün akşam bizim garajda.Kesilmesi gerektiğini fark ettik.Elmizde fiber malzeme olmadığı için de vazgeçtik kapattık :) Çünkü öyle gezmem gerekirdi.Fiber malzemesini aldıktan sonra bir daha deneyecez bakalım :)

Ayrıca pzeronero kardeşim ufaktan lafı dokundurmuşsun :) Maksat muhabbet.Gülümseme olduysa yüzünüzde yeter bana :)

amatör bi çalışma için çok iyi bence

invisibleagle' Alıntı:
Erman kesinlikle haklısın.Çıkarmayı denedik dün akşam bizim garajda.Kesilmesi gerektiğini fark ettik.Elmizde fiber malzeme olmadığı için de vazgeçtik kapattık :) Çünkü öyle gezmem gerekirdi.Fiber malzemesini aldıktan sonra bir daha deneyecez bakalım :)

Ayrıca pzeronero kardeşim ufaktan lafı dokundurmuşsun :) Maksat muhabbet.Gülümseme olduysa yüzünüzde yeter bana :)

maksat muhabbet, güzel olmuş eline sağlık :)

Sanki Gülen yüzlü afacan bi çocuğa benzemiş :) Dikkatli bakın açmış ağzını gülüyor resmen Corsa... :D

Fena değil aslında ...

Arkadaşlar sağolun.Cesaretlendirdiniz beni.Ben biraz daha uğraşayım şu fatoşla :)

Geri