Bijon Anahtarımı Kırdım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vallahi arkadaşlar olan bana oldu gitti benim bujon anahtarı. Birde numarası filan da yazmıyor ya değilde L olanından alacağım da.

Vallahi arkadaşlar olan bana oldu gitti benim bujon anahtarı. Birde numarası filan da yazmıyor ya değilde L olanından alacağım da.

Senin bijonların 17dir Nadir abi. Yine de bir bak.

abi yazmasına gerek yok ki ya gözle anlaşılır. ayrıca benm de hatırladığım kadarıyla (tabi arabaya bakmadan birşey diyemem) 17 olması lazım. abi stres yapmana gerek yok herhangi bir aksesuarcıda bulursun yaaa..

abi yazmasına gerek yok ki ya gözle anlaşılır. ayrıca benm de hatırladığım kadarıyla (tabi arabaya bakmadan birşey diyemem) 17 olması lazım. abi stres yapmana gerek yok herhangi bir aksesuarcıda bulursun yaaa..

Yok yok stres yapmam ama sağlam bir şey olsun istiyorum. Malum çökeceğim tepesine :D Ya kendi işimi kendim görüyordum ne güzel. Jantlarda takılı kar lastiklerim var kış geldiğinde söküp değiştiriyordum.

Yok yok stres yapmam ama sağlam bir şey olsun istiyorum. Malum çökeceğim tepesine :D Ya kendi işimi kendim görüyordum ne güzel. Jantlarda takılı kar lastiklerim var kış geldiğinde söküp değiştiriyordum.

Sağlam mı istiyorsun :) İzeltaş der susarım abi :)

Aynı hatayı yapma, al bir tane 4 lü İzeltaş bir tanede sağlam bir boru kafan rahat etsin. Bütün arabalarımda hep 4 bijon anahtarı kullandım, zayıf, destek alınmayan, sıyırma, eğilme ve kırılma ihtimali yüksek olan L tipi anahtara güvenmem.

boruya gerek yok ki izeltaş + bijon anahtarı aldın mı olay bitmiştir. Bijonları deli gibi sıkmanın bir anlamı yokkk

Geri