bıktım bu kuş pisliklerinden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkan34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selam beyler kapalı garajım yok arabayı haftada bir gün kullanıyorum her hafta sonu oto yıkamada aracın üstündeki kuş pisliklerini çıkarmaya çalışıyorum bunun bir çaresi varmıdır boya koruma yaptırsam araba daha yeni branda alsam boyanın anası aglar kapalı garaj gibi bir şansımda yok ne yapmalıyım kafayı yiyecem en sonunda sizlerden tavsiyelerini bekliyorum mümkünse bi el atalım bu işe benim gibi belki başkalarıda vardır şimdiden hepinize teşekkür ederim not = kuş pisligi derken bu sarı noktalar falan belki kuş pisligi degildir her neyse iştee

Son düzenleme:
kuşların altına don baglasak:D:D

şaka bi yana kötü bişey yaa agac altınadegilde acıga park etseniz desem?

bide bu kuşlar temiz araba görünce daha bi hoşlarına gidiyor sanırım :D araba bahçede bi hafta kirli yattı kuş pisliği yoktu hafta sonu yıkadım ertesi gün bi baktım üç tane var tavanda

kuşları uyaralım:) yada üstteki gibi ağaçların altına koymasanız bi branda alın diyeceğim ama iyi değil diye duydum net bi bilgim yok?

galiba en güzeli ince bi çarşaf gibi yıkanabilir yazlık türü bişey örtmek üstüne

Kardeş düşük frekansta fare, güvercin vs. (hatta bir kaç canlı ismi daha vardı hatırlamıyorum) kovmak için kullanılan cihazlar var. Fiyatı 130 milyon civarı onu alıp evden kablo çıkarıp apartmanın dışına bağlarsan oraya kuş gelmez. birtane örnek link aşağıda veriyorum.

http://www.akgenelektronik.com/birds.html

Son düzenleme:
vay anasını güzel bir olay teşekkür ettim abicim alacam artık başka çaresi yok inşallah faydasını görürüm

bu kusların dışkılarında da ne varsa boyanın anasını ağlatıyo, ne pasta ne cila hıc bır sey halledemıyo.

şahin ya da kartal besle:)