- Konuyu Başlatan
vay gökanım sen burdamıydın şu resminde 10 numara çıkmış dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay gökanım sen burdamıydın şu resminde 10 numara çıkmış dostum
asit var hele karga pisliği hic cıkmıyobu kusların dışkılarında da ne varsa boyanın anasını ağlatıyo, ne pasta ne cila hıc bır sey halledemıyo.
kesin çözüm gibi duruyo1- kuşların da en az sizin kadar özgürce yaşama hakkı var. sevgili arabanızın üstüne pisliyorlar diye, yüksek frekanslı seslerle hayvanların kafasını bulandırmayın, eziyet çektirmeyin.
2- boya koruma yaptırın. hepi topu 120-150 YTL civarında boya koruma. özellikle dış etkenlere maruz bir yere bırakıyorsanız arabanızı, bunu yapmanız şart. Bizim burda otoparkta ağaçlar var, gerek kuş pislikleri gerekse ağaçlardan uçuşan polenler, reçineler, asit yağmurları vs yüzünden arabama boya koruma yaptırdım; şimdi arabam normal yıkamaya girince, pırıl pırıl çıkıyor, leke yada artık kalmıyor.
3- Yok, boya korumaya da güvenmiyorum derseniz, branda alın, arabanınızın üstüne örtün. Oldukça kaliteli, iç yüzeyi boyayı çizmeyen brandalar var, kullanabilirsiniz.
bu kusların dışkılarında da ne varsa boyanın anasını ağlatıyo, ne pasta ne cila hıc bır sey halledemıyo.