Bilen varmi yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyeye34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
egr ne durumda...

Corsa_n arkadasim sanirim benim sorunumu cozdun forumda egr ile ilgili konulari arattim ve ayni sikayetleri buldum bunun icin sana cok tesekkur ederim simdiki sorumsa :) egr yi iptal ettirmekmi gerci buna pek sicak bakmiyorum sanki baska sorunlar cikartirmis gibi geliyor temuzletmekmi yoksa yenisini taktirmakmi simdiden cevaplar icin sagolun

Corsa_n arkadasim sanirim benim sorunumu cozdun forumda egr ile ilgili konulari arattim ve ayni sikayetleri buldum bunun icin sana cok tesekkur ederim simdiki sorumsa :) egr yi iptal ettirmekmi gerci buna pek sicak bakmiyorum sanki baska sorunlar cikartirmis gibi geliyor temuzletmekmi yoksa yenisini taktirmakmi simdiden cevaplar icin sagolun

:) bence iptal en iyisi ama ara ara arıza ışığın yanabilir.
temizletebilirsin gene bozulur.
değiştirirsende pahalı olur bence önce temizlet arıza ışığını araştır eğer yakmazsa iptal en güzeli.

arıza ısıgı yanarda yolda bırakma falan olurmu zırt pırt yanmasın bıde sen ıptal ettırdınmı memnunmusun bunun ıcı nasıl okadar pıslık doluyor anlamadım

arıza ısıgı yanarda yolda bırakma falan olurmu zırt pırt yanmasın bıde sen ıptal ettırdınmı memnunmusun bunun ıcı nasıl okadar pıslık doluyor anlamadım

bendeki corsa b iptal ettim ama arıza ışığı arada yanıyor ama corsa c lerde beyinden kapatılabiliyor diye biliyorum yani arıza ışığı yakmaz.

egr varken yolda kalırsın ama egr ipal olursa yolda kalmazsın:D:D

.......

Son düzenleme:
Bu kadar kasmak yerine servise gitmeyi denediniz mi? EGRden dolayı olduguna kesin emin misiniz?

Geri