Bilkent 63.Yurt Önü :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
park etmek diyince bende size bunu ekliyeyim :D
dsc00214cy0.jpg

bu görüntü anca bilkent yurdunun önünde olur başka yurdun önünü düşünemiyorum :):):)

Abi bu yine iyi, sen bi de 69, 70, 93 ün önünü gör(Özel Yurtlar), çeken arkadaş bi de o yurt önlerinin fotolarını çekip koysa:)

muhtemelen aynı muhabbet bi mercedes forumunda da dönüyodur;

"bu sabah kapıda bu manzarayla karşılaştım, baya bi hoşuma gitti en soldaki benim araba clk, cls ve c200"

kıvamında:):)

Abi bu yine iyi, sen bi de 69, 70, 93 ün önünü gör(Özel Yurtlar), çeken arkadaş bi de o yurt önlerinin fotolarını çekip koysa:)

muhtemelen aynı muhabbet bi mercedes forumunda da dönüyodur;

"bu sabah kapıda bu manzarayla karşılaştım, baya bi hoşuma gitti en soldaki benim araba clk, cls ve c200"

kıvamında:):)

kesinlikle :kop::kop::alkis:

ah ah ne guzel uc kusak bir arada, bir insanin gelisimi gibi.Genclik, orta yas, yaslilik:)

bu görüntü anca bilkent yurdunun önünde olur başka yurdun önünü düşünemiyorum :):):)

yurt önü olmasa da ben her memlete gittiğim zaman oluo bu görüntü babamda 2004 vectra edition ablamda 2006 corsa enjoy ben de de 2008 astra enjoy var,ayrıca hepsi şimşek gri:). bi ara foto çeker koyarım,en opelci aile biziz sanki...

Arkadaşlar benim de geçen gün yolda bişey hoşuma gitmişti.En sol şeritte aynen burda olduğu gibi 3 opel modeli arka arkaya gidiyoduk.Baya güzel olmuştu :)

Geri