Bir aile en fazla bukadar şanssız olru snrm :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadasım cok geçmiş olsun yaa.onemli olan saglıklar.malı boswer..bi anda atmısın herseyi..daha fazla bişey olmaz inşallah...kafayı takma..;)

saol teşekkür ederim malı fln takmıoruz ztn gidenin yerine yeni elbet gelir allah kimseye böle bir gün yaşatmasın....

çok geçmiş olsun :( üzüldüm inş ailenden kimseye birşey olmamıştır kötü bir durum

hemşerim geçmiş olsun

çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın

Aykal tekrardan geçmiş olsun Allah hepimizi kazadan beladan korusun...

aykalcım yeni haberim oldu kardeşim umarım ailenin sağlığı iyidir allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemiyorum inan allah şifalarını verir inşallahhh

geçmiş olsun.. dediğin gibi allah beterinden saklasın.. allahtan annanne dışında babada ve kardeşte önemli bişey yok.. annannede umarım iyileşir.. mercedes pert derken? var mı fotosu ?

geçmiş olsun.. dediğin gibi allah beterinden saklasın.. allahtan annanne dışında babada ve kardeşte önemli bişey yok.. annannede umarım iyileşir.. mercedes pert derken? var mı fotosu ?

kamyon arkadan baya bir girmiş babamda ztn 1 hafta boyunca boyunluk fln takacakmış vs. arabın resmi yok okadar olay yaşarken durupta bir resim çekmem pek gelmedi açıkçası aklıma ve o arabayı gördüğüm anı bile hatılrlamak istemiorum gerçekten :(

Aykal tekrardan geçmiş olsun Allah hepimizi kazadan beladan korusun...

çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın

hemşerim geçmiş olsun

çok geçmiş olsun :( üzüldüm inş ailenden kimseye birşey olmamıştır kötü bir durum

aykalcım yeni haberim oldu kardeşim umarım ailenin sağlığı iyidir allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemiyorum inan allah şifalarını verir inşallahhh

saol serkancım ztn gece gece üşenmeyip mesaj yazmışsın aramışsın görmedim kusurabakama :o

bütün arkadaçlara teker teker çok teşkkür ederim allah hepimizi kazadan beladan sağlık sorunların korusun ...

.Lost dizisinde Hurley diye bir karekter var şişman olan.Peşinden kötü şans geliyor sürekli..Onu hatırladım bir an :D ..Büyük geçmiş olsun ne diyeyim.

Gelmiş Gecmiş olsun ....Allah beterinden Korusun , bence kan akıt yinede sen bilirsin tabii , Her işte var bir hayır derler bakalım......

Geri