bir bijon eksik olsa ne olur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5 bijonsa bişeye evet bir şey olmuyor gerçekten ama için rahat etmiyorsa tarnacıda yaptırırsın

adres ağrı, maalesef buralarda usta filan yok. aracımı güvenerek emanet edebileceğim kimse yok açıkcası. en yakın yetkili servis erzurumda. bijon olayını artık memlekete gidince hallederim yoksa buralarda yaptırmaya kalkarsam bir tekerlekten ederler beni. kalır 3 tekerlek buraların ustaları yine bişe olmaz der...

3 tekerlekle kullan bişey olmaz:D ustaya gitsen oda aynısnı diyecek.

hocam yine sizinki bi tanesini yalama yapmıs ustanın biri benim ön tekerleklerin lastik değişiminden sonra bijonlarının hiç birinin sıkmadan bana teslim etti aracı çok şükür kaza bela olmadan farkettik durumu... kesinlikle halledin hocam basit bi işlem diyor üstadlar....

Ankaranın en bilinen lastikçilerinden birindeki çırak da benim ön sol tekerdeki iki bijonu birden yalama yapmıştı. Baya tepem atmıştı o gün. Eleman lastiği de ters takmıştı (içi dışa doğru), iki kere sök tak yaptı ben fark edince, ikinci seferi aceleye getirmeye çalıştı.

Zaman kaybetmeden yaptır.Zaten tornacılar ve kaynakçılar orjinali gibi yapar...

Çelik Jant Bijon saplamasının tanesi 5 tl piyasada Opelde 6 lira ancak Opel clup card ile 4.5 a geliyor.. Bilginize

Çelik Jant Bijon saplamasının tanesi 5 tl piyasada Opelde 6 lira ancak Opel clup card ile 4.5 a geliyor.. Bilginize
citroen c3 e de olurmu çalik jant için lazım banada 1 adet... kilitli bijon yalama olmuş normal bijon takacağım yerine... yolumun üstü odaka uğrayım oluyorsa...

citroen c3 e de olurmu çalik jant için lazım banada 1 adet... kilitli bijon yalama olmuş normal bijon takacağım yerine... yolumun üstü odaka uğrayım oluyorsa...

Bu söylediğim 15" çelik jant için muhtemelen uyuyordur eğer Jantın çok offsetli değilse.. Emin değilim ama bu 6J dedikleri o olsa gerek..

Geri