Arabadaki sorunu bir turlu cozemedik denemedigimiz birsey kalmadi bugun ariza lambasi yine yandi verdigi arizalar resimleri ekte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benden onceki sahibi bayan ogretmendi, ondan aldim arabayı bir yıl kadar oluyor, arabanın beyni degismedi bildigim kadari ile benden onceki sahibi degistirdiyse onu bilemeyebilirim. Yukaridaki sensor zengin diyo asagidaki sensor fakir diyor, tesisat kablolarına daha oncede goz gezdirdim, kablolarinda herhangi bir oynama yapilmamıs, bizim burdaki sanayide opcomu olan biri olsa cozecegimde opcomu olan biri yok tek opel yapan ustada yoksenin aracın öncesinde beyni değişti mi ve sonrasında acı hatası demiş sanırım beyin değişmiş kodlanmamış yada elektrik tesisatinda sıkıntı var araç bu şekilde düzgün çalışmaması gerekli o2 sensörlerin yağsız kontak spreyi ile temiz ve motor bölmesi sigorta kutusunu ac sağında solunda bir yerinde Akuden + gelen ve direksiyon elektrio hidrolik ise onun kablosu olur kalın ona iyice bak
Son gelismeleri yazayim alt ve usttrki sensorleri yeniledim ust sensoru degistirden sonra P0135 hatasi almaya basladim bunuda cozersem oksijen sensor olayini halletmis olacagiz, P0135 ile ilgili fikri yada cozumu olan varsa yazarsa sevinirim
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi