bir fotoğrafta ben paylaşayım istedim

Ynt: bir fotoğrafta ben paylaşayım istedim

mujdatozkan link' Alıntı:
Teşekkürler ...evet hocam baya alçak 1 yıldır böyle ama henüz altını vurmadım hiç bir yere :)

Kazasız belası kullanın.

Siz hangi ülkedesiniz acaba? bu alçaklıkta altını vurmama iyi şoförlükten fazlasını gerektirir.

ugurdogan__ link' Alıntı:
[quote author=mujdatozkan link=topic=3480.msg78795#msg78795 date=1325001693]
Teşekkürler ...evet hocam baya alçak 1 yıldır böyle ama henüz altını vurmadım hiç bir yere :)

Kazasız belası kullanın.

Siz hangi ülkedesiniz acaba? bu alçaklıkta altını vurmama iyi şoförlükten fazlasını gerektirir.
[/quote]

valla ben bi an japonya falan diye düşündüm ama aaa bide baktım istanbul  kahka536 şaka bi yana da gerçekten marifet ister.

müjdat bey yandan bi foto varsa onuda yüklermisiniz

İstanbulda altini vurmadan nasil kullaniyorsunuzz bunu bence abarti olmus.

Tolgahan bey elimdeki tek foto bu aslında fotoğrafçıyım fakat terzinin kendi söküğü misali bir türlü fırsat bulamıyorum ama artık kış sezonuna girdik foruma da artık daha fazla vakit ayırabileceğim ilk fırsatta yeni fotoğraflar yükleyeceğim

su alma problemleriniz geçti umarım

Ben butik hizmet veriyorum kişeye özel çekimler yapıyorum araca ekipmanda yüklüyorum istanbulun her yerine gidiyorum stüdyom bakırköyde evim hadımköyde hergün e-5 otoban trafik nerde müsaitse ordan gidip geliyorum bir yıldır altını vurmadım ama bundan sonra ne olur bilmiyorum :)

mujdatozkan link' Alıntı:
Tolgahan bey elimdeki tek foto bu aslında fotoğrafçıyım fakat terzinin kendi söküğü misali bir türlü fırsat bulamıyorum ama artık kış sezonuna girdik foruma da artık daha fazla vakit ayırabileceğim ilk fırsatta yeni fotoğraflar yükleyeceğim

thnxx bekliyoruz

Sn. astraowner ; evet problemim geçti bir dahada tekrarlamadı daha sonrada böyle can sıkan başka bir problemle karşılaşmadım
teşekkürler

Hayırlı olsun.
Güzel olmuş.
Virajda araba sollamak gerçekten süper.Aracımda yay yok ama sahil yolunda sellektör yapıp özellikle virajda çok araba geçiyorum.Arkamızdan bakınıyorlar.Birde yay olsa ne olur bilemiyorum.Çok tecrübeli olmadığım için fazlada zorlamadan tadında bırakıyorum.Bizde inşallah 45 binleri görelim modifiye işine gireceğiz. ;)

Geri