ya benim anlamadığım burada hiç eski araba yok hepsi en fazla 3-4 yaşında. çoğu mondeo focus. bu ruslar ne zaman bu kadar zenginledi yahu? biri çıkıp "vergi onlarda %5" falan demesin şimdi. iyice sinir malzemesi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya benim anlamadığım burada hiç eski araba yok hepsi en fazla 3-4 yaşında. çoğu mondeo focus. bu ruslar ne zaman bu kadar zenginledi yahu? biri çıkıp "vergi onlarda %5" falan demesin şimdi. iyice sinir malzemesi olur.
Sen ciddimi soyluyorsun, yoksa sakami yapiyorsun?????
tam aklımdan sen gemiştin. moskovada bi arkadaş vardı forumda o yazar dedim, yazmışsın. ciddiyim ben, şaka falan değil. biz orda 200 dolara falan çalışıyorlar biliyoruz. ???? bi gariplik var bu işte. nedir??
Moskova dunyanin en pahali 3 sehrinden biri ey dostlar ! Moskovadaki zengin sayisi ve ceplerindeki para belkide dunyada baska hicbiryerde yoktur.... Burasi bambaska bir dunya...Oyle bildiginiz gibi degil....
Moskova dunyanin en pahali 3 sehrinden biri ey dostlar ! Moskovadaki zengin sayisi ve ceplerindeki para belkide dunyada baska hicbiryerde yoktur.... Burasi bambaska bir dunya...Oyle bildiginiz gibi degil....
eger kendine guveniyorsan, kariyerin varsa, Rusca 'da biliyorsan, buyur gel...... Sirketler acayip derecede kalifiye eleman ihtiyaci duyuyorlar...Yav o zaman bizde gelelim