bir kaç değişim nasıl olur?

Arkadaşlar bende angel far düşünüyorum.görünüm güzel ama siz tavsiye edermisiniz?sorunu varmıdır?hangi marka iyidir?yeni konu açmak istemedim nasılsa arkadaşta benzer şeyleri soruyor.
jantlar benimde hoşuma gitmedi.şu siteye bir bak bence kendin dene jantları sanal olarak.http://alu-kola.elektrony.cz/konfigurator?&auto=op&model=Astra%20G%20[4/100]&velikost=15&typ=typ%20T98%205%20door

sonar yada fk bulursun al kardeşim,o arkadaşın verdiği junyan sanırım,o farlar kötü ben kullandım en güzel sonarda verim aldım.

sonar yada fk bulursun al kardeşim,o arkadaşın verdiği junyan sanırım,o farlar kötü ben kullandım en güzel sonarda verim aldım.
peki fk ve sonarda da junyandaki gibi 3lü led varmi?benim gördügüm kadariyla yok sanirim.fk zaten piyasada yok ancak almanyadan getirtmem lazim o sorun degil ama 3lü led de cok güzel duruyor.

3 led size cazip gelebilir ama ben sevmiyorum bir işlevi de yok sadece süs ve yakıştıramıyrm,sonar yada fk yı 2.el bulabilirsin,zevk sizin zevkiniz ama benim gibi 3 marka angelıda kullananları dikkate alın derim,junyanda arabanın bakışı çok çirkin oluyor mercek kalitesi içlerinde en kötü olanı,he dersinizki yolu aydınlatmasın ama 3 tane ledi olsun alın gitsin junyanı

3 led size cazip gelebilir ama ben sevmiyorum bir işlevi de yok sadece süs ve yakıştıramıyrm,sonar yada fk yı 2.el bulabilirsin,zevk sizin zevkiniz ama benim gibi 3 marka angelıda kullananları dikkate alın derim,junyanda arabanın bakışı çok çirkin oluyor mercek kalitesi içlerinde en kötü olanı,he dersinizki yolu aydınlatmasın ama 3 tane ledi olsun alın gitsin junyanı
estagfurullah tabiki sizin tecrübeleriniz benim icin önemli.junyani sildim bu yorumlardan sonra kafamdan.alman sitelerinde bir marka daha var.fiyatida fk ile ayni hatta daha pahali adida dectane bu marka hakkinda bilginiz varmi aceba?
http://www.amazon.de/Dectane-SWO01A..._7?ie=UTF8&s=automotive&qid=1268785631&sr=8-7

o markayı ben hiç duymadım ama sonar markayla tipi bire bire aynı,bu da benim arkadaşımın eski arabasından görüntüler angellar sonar marka:

buda junyan marka angellar fazla çafçaflı duruyor minibüscü hesabı:

bu da gene aynı arkadaşımın fk sının görünümü:

az çok bilgi sahibi olmuşsunuzdur belki araç üzerindeki duruşlarına.

Bu fk nın görünümü çok güzel.ben yazın en iyisi almanyadan bi fk getirteyim.trde pek yok genelde depo-fk diye yan ürün satıyorlar.fk ların angel halkası sarımı beyazmı.resimden sarı gibi duruyor sanki.

bmwlerdeki gibi sarı.geceleri aynı bmw ler gibi gözüküyor fklar:)

Son düzenleme:
Geri