bir kaç sorum var arkadaşlar?

Gökhan_55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
1. sorum şu: son zamanlarda üretilen cruze, insignia(1.6 turbo ve her motorunda) ve astra  j( 1.6 115 liklerde diğer motorlarını test edemedim) marsa basarken dokunur dokunmaz bıraktığınızda araç kendisi çalışabiliyor.. ama benim arabamda bu bazen oluyor bazen olmuyor... Servis bana 1.4 t ler içinin bunun normal olduğunu söyledi ama bana inandırıcı gelmedi... Hatta ustayı servisteki bütün test araçlarına götürdüm hepsinde durum normaldi, ama ustayı benimkinin garip olduğuna inandıramadım şİMDİ 1.4 T ARAևLARI OLANLARDAN RİCAM ARAևLARINI Bİ TEST EDEBİLİRLER Mİ?

2. SORU: benim debriyajım çok hafifte olsa sağa sola doğru oynuyor.... bu 1.4 t olanlarda var mı?

Ynt: bir kaç sorum var arkadaşlar?

3. soru ise; dün akşam arabay bindim ve yol bilgisayarı ve teyp tamamen ingilizceye dönmüş bu neden olur?

1.sorunuzun cevabı olarak benim aracımda anahtarı çevirir çevirmez marşı kendi tamamlıyor.Yanı araç çalışana kadar tutma gereği duymuyorum

2.sorunuzun cevabı olarakta benim debriyajımda herhangi bir oynama söz konusu değil

3.sorunuzun cevabını olarakta benim aracımın menü dilinde değişlik olmadı ama 1 kere akşam aracı çalıştırdıktan sonra havalandırma düğmelerinin ışıkları

yanmadı.Bende aracı stop ettiriğ tekrar çalıştırdım düzeldi ama bu toplamda 2 kere başıma geldi

1. sorunuzdaki sıkıntı Şemsinin aracındada vardı (nick semsialtunbas) hele böyle araç bir kaç gün çalışmadan beklediği zamanlar oluyordu ancak ikinci sıkıntıyı yaşamadı.

salihcaglayan link' Alıntı:
1. sorunuzdaki sıkıntı Şemsinin aracındada vardı (nick semsialtunbas) heleki böyle araç bir kaç gün çalışmadan beklediği zamanlar oluyordu ancak ikinci sıkıntıyı yaşamadı.

peki bi çözüm buldu mu bu soruna?

Aracı sattı :)
şaka bir yana oda sizin gibi sordu ve  NORMAL dediler her zamanki gibi.

cevaplar için teşekkür ederim...

1.4 T aracı olanlardan test edecek olan var mı acaba?

marş basmama gibi bir sorunsa akü ya da buji kaynaklı bir sorun olabilir
ama servis normal demiş, belki de ilgilenmemek için demişte olabilir

yok hayır sorun marş basmama sorunu değil... hani marsa basarken kontagı çok hafif çevirip bıraktığınızda marsı aracın kendisinin tamamlamaması sorun

Gökhan_55 link' Alıntı:
yok hayır sorun marş basmama sorunu değil... hani marsa basarken kontagı çok hafif çevirip bıraktığınızda marsı aracın kendisinin tamamlamaması sorun

sen sat onu al bir 180 lik :D şaka bir yana opel servisi yeteri kadar ilgilenmemiş sizinle eğer böyle yapmayı sürdürürlerse opel türkiyeyi arayıp durumu izzah edin.

Geri