bir kaç sorum var arkadaşlar?

Ynt: bir kaç sorum var arkadaşlar?

Gökhan_55 link' Alıntı:
1. sorum şu: son zamanlarda üretilen cruze, insignia(1.6 turbo ve her motorunda) ve astra  j( 1.6 115 liklerde diğer motorlarını test edemedim) marsa basarken dokunur dokunmaz bıraktığınızda araç kendisi çalışabiliyor.. ama benim arabamda bu bazen oluyor bazen olmuyor... Servis bana 1.4 t ler içinin bunun normal olduğunu söyledi ama bana inandırıcı gelmedi... Hatta ustayı servisteki bütün test araçlarına götürdüm hepsinde durum normaldi, ama ustayı benimkinin garip olduğuna inandıramadım şİMDİ 1.4 T ARAևLARI OLANLARDAN RİCAM ARAևLARINI Bİ TEST EDEBİLİRLER Mİ?

2. SORU: benim debriyajım çok hafifte olsa sağa sola doğru oynuyor.... bu 1.4 t olanlarda var mı?

marş basınca herhangi bir gecikme yaşamıyorum debriyajımdada bir oynama yok sadece debriyajın üstüne hafif ayağımı koyunca boşluk varmış gibi geliyor.

O boşluk bendede var sn.newpa1n

Bende de marş a basınca bir sıkıntı yaşamıyorum.debrıyaj saga sola oynamıyo,ekranda dil değişimi gibi bir şey yaşamadım...moralim düzeldi bende olmayan bir sorun çıktı dancee...şikayetinizi kabul ettirmek için çalışın ve çözüm arayın,yoksa opelde işler bir sorun var bakalım inceleyelim deneyelim le olmuyo 046thumbsdown

aracım 1.4t debriyaj oynaması yok marş kendini tamamlıyor ancak  cd400 sistemi kendisini kullandığım 1 ay sürece tam 3 kez resetledi yani aracı akşam kapatıyorum ertesi gün gittiğimde radyodaki bütün kayıtlı kanallar ekolayzır ayarları vs hepsi sıfırlanıyor sanki hiç ayarlanmamış gibi servise götürdüm problem çıkmadı bilgisayara bağlayınca sonra orta konsolu açıp da kontrol edebilirz dediler ben necvox taktırırken nasıl olsa açılacak diye istemedim geçen hafta oldu bu olay necvox siparişi vermiştim daha necvox yetkili servis gelmedi 1 hafta ertelendi haftaya takılacak o zaman tekrar kontrol edilecek

Gökhan_55 link' Alıntı:
3. soru ise; dün akşam arabay bindim ve yol bilgisayarı ve teyp tamamen ingilizceye dönmüş bu neden olur?

Yedek anahtarla aracınızı çalıştırmış olabilirmisiniz?

ebony link' Alıntı:
[quote author=Gökhan_55 link=topic=800.msg14079#msg14079 date=1299778957]
3. soru ise; dün akşam arabay bindim ve yol bilgisayarı ve teyp tamamen ingilizceye dönmüş bu neden olur?

[/quote]

sanmam ama bişey fark edeceğini sanmıyorum aslında...
bu arada cevap veren arkdaşlara teşekkür ederim.. uygun zamanda bi servis yolu göründü gibi...

aracı yedek anahtarla çalıştrınca bazı farklar olabiliyor mesela kapılar açıldığında farlar açılsın diye bir seçenek var onun kaydını araç anahtara göre tutuyor 2 anahtarda da ayarlı değilse anahtardan anahtara fark gösteriyor :)

Gökhan_55 link' Alıntı:
[quote author=ebony link=topic=800.msg14173#msg14173 date=1299785951]
[quote author=Gökhan_55 link=topic=800.msg14079#msg14079 date=1299778957]

[/quote]

sanmam ama bişey fark edeceğini sanmıyorum aslında...
[/quote]

Hayır fark eder. Config'den kişiselleştirmeyi açtıysanız araç ayarlarınız (radyo kanalları, dil, klima ayarları vs) anahtarınıza özel olarak kaydedilir. Yedek anahtar ile arabaya binerseniz default ayarlarla aracınızı açarsınız.

Sn. Gökhan_55,

1. Bu sıkıntıyı hiç yaşamadım, havaların soğuk olmasından dolayı ateşleme süreci uzuyor olabilir.
2. Bu sorunun çözümünü söylemiştim size :)
3. Bu konu hakkında bir bilgim yok :)

drwaverunner link' Alıntı:
Sn. Gökhan_55,

1. Bu sıkıntıyı hiç yaşamadım, havaların soğuk olmasından dolayı ateşleme süreci uzuyor olabilir.
2. Bu sorunun çözümünü söylemiştim size :)
3. Bu konu hakkında bir bilgim yok :)

1. aracı ilk aldığımdan beri var...
2. sözünüzü tutacağım...:)

Geri