Bir kaza daha ve bir aile daha yok oldu...

aventador

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Erzincan-Sivas karayolunda meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybetti.

kamyonla_otomobil_carpisti_5_olu_1403022006_3812.jpg

Alınan bilgiye göre, Veysel Ubiç yönetimindeki 36 FN 301 plakalı otomobil ile Yusuf Gergöy'ün kullandığı 34 BZR 14 plakalı kamyon, Erzincan-Refahiye karayolunun Olgunlar köyü mevkisinde çarpıştı. Çarpışmanın ardından araçlar şarampole devrildi.
Kazada sürücü Ubiç ile otomobilde bulunan eşi Aslıhan ve 1 yaşındaki kızı Zeynep Ada Ubiç, kayınpederi Hasan ve kayınvalidesi Nadide Aşık olay yerinde yaşamını yitirdi; kamyon şoförü Gergöy ve yanındaki Barış Gencer yaralandı.
Yaralılar, kentteki hastanelere kaldırıldı.

Video linki: http://video.haber7.com/video-galeri/40448-kamyonla-otomobil-carpisti-5-olu

Kaynak: http://www.haber7.com/3sayfa/haber/1170090-kamyonla-otomobil-carpisti-5-olu

Son düzenleme:
Her zaman trafik kurallarına uymak gerek sevdiklerimizi üzmemek ve diğer kişileri üzmemek adına... neye yaradı? hiç... bir aile yok oldu gitti. :( üzülmemek elde değil.

Ben bu şekilde parçalanmış bir araç hayatımda hiç görmedim abi. Çok vahim durum.Belli ki kamyonun önüne yandan cıktı hakimiyeti kaybedip. Muhtemelen sizin de dediğiniz gibi aşırı hız ve dikkatsizlik... :(

otobanlarda bile artık seyyar mobeseler varken hala daa ben 120 ile giderken aynamda gözükmeyen araçlar 2 saniyede yanımdan geçip gidebiliyorsa ne desek boş

yarın da İstanbul gitmek için yola çıkıyorum Allah kaza bele vermez inşallah

Millet olarak direksiyon başına geçtiğimiz de bir noktadan diğer bir noktaya ulaşmak için ne zaman araç kullanmayı öğrendiğimiz de bu kazalar olmayacak... ama görünen köyde kılavuz istemez durum ortada işte.

Allah muhafaza etsin, kimseye yaşatmasın böyle bişey yaşatmasın.

Almanya'da nasıl ki spor otomobiller fabrika çıkışı 250 km'ye sınırlanıyor. Bizde de, gümrük teknik muayene sonrası araçları 150 km'ye hatta belki daha azına sınırlamak gerekiyor. Sadece özel görevli araçlar (emniyet, sağlık, vs.) hariç tutulur. Yolların hali, insanların umursamazlığı ortada.

Allah muhafaza etsin, kimseye yaşatmasın böyle bişey yaşatmasın.

Almanya'da nasıl ki spor otomobiller fabrika çıkışı 250 km'ye sınırlanıyor. Bizde de, gümrük teknik muayene sonrası araçları 150 km'ye hatta belki daha azına sınırlamak gerekiyor. Sadece özel görevli araçlar (emniyet, sağlık, vs.) hariç tutulur. Yolların hali, insanların umursamazlığı ortada.

Hız sınırıyla cezayla olmuyor malesef,ceza yemem ya da öderim diyorlar,hız limitinide yazılmla kaldırıyorlar.
İnsanlar başına gelmeden birçok şeyi anlamıyor,bilinç olmayınca limitle cezaylada önüne geçilemiyor.

ben sabah ızledım cok sasrıdım nası bı surat vardıda o araba o hale geldı

Çok kötü olmuş gerçekten. Kamyon mu çok hızlıymış yandan çarpmış anlamadım. Çok feci olmuş araç.

Geri