Bir küçük kırmızı corsa

arabam ilanlara düşmüş hemde benim çektiğim resimlerle,anlaşılan abi çabuk soğudu...kendimi kötü hissettim ilanda görünce bende dedim 1-2 sene biner ama mal nun yapacak birşey yok...

1.7 isteyen varsa kaçırmayıp alsın vallahi..baştan aşağıya sağdan sola heryeriyle herşeyiyle sıfır bir araba...

arabam ilanlara düşmüş hemde benim çektiğim resimlerle,anlaşılan abi çabuk soğudu...kendimi kötü hissettim ilanda görünce bende dedim 1-2 sene biner ama mal nun yapacak birşey yok...

1.7 isteyen varsa kaçırmayıp alsın vallahi..baştan aşağıya sağdan sola heryeriyle herşeyiyle sıfır bir araba...

Caner demek ki alan arkadaş da fazla dayanamadı :D

Caner demek ki alan arkadaş da fazla dayanamadı :D
nadir abim arap sever.....tü , caner çeker ceremesini...

bikaç kere görüştük,yakıtından çekişinden hele trafikte bi önümü kesmedikleri kalıyordu dedi ilgiden...herşeyinden çok memnun...memnun kalmayacağı bir yer yok sıfır araba verdim ben :)
yine binerdim de abi artık biraz kendime yakıştıramadım,çok zıpır kalıyordu bana :)

sen nezaman satıyon belma yı :D

Sorma Caner geçen yine bakıma verdim. Komple bakım yaptırdım yağ kaçakları filan vardı sonra muayene gittim maşallah sıfır hata ile geçtim yaw. Ama süresi dolsun gözünün yaşına bakmayacağım o kesin.

kanka 14bin lira harcadıydın, ben 98 vectrama 700 lira bakım 1400 lira triger koparma masrafı yaptım, 2006 olana dpf tıkanıp debimetre bozuldu 600 lira, şanzıman için de bi o kadar harcadım etti 1200 onu da bünyem kaldırmadı bir daha binmem dedim, at kafandan kırmızıyı :D
Ağır abi imajına uygun olarak ne düşünüyosun, vectra gts falan iyi gider aslında?

kanka 14bin lira harcadıydın, ben 98 vectrama 700 lira bakım 1400 lira triger koparma masrafı yaptım, 2006 olana dpf tıkanıp debimetre bozuldu 600 lira, şanzıman için de bi o kadar harcadım etti 1200 onu da bünyem kaldırmadı bir daha binmem dedim, at kafandan kırmızıyı :D
Ağır abi imajına uygun olarak ne düşünüyosun, vectra gts falan iyi gider aslında?
mert im ağır abi denk gelirse 530 olabilir ama esas istediğim tek kapı ve azcık kuvvetli birşey istiyorum yav..
şimdi bi punto var elimde tek kapı onu pasladımı bakıcam yerine bi evlat..
varmı tavsiye ?

mert im ağır abi denk gelirse 530 olabilir ama esas istediğim tek kapı ve azcık kuvvetli birşey istiyorum yav..
şimdi bi punto var elimde tek kapı onu pasladımı bakıcam yerine bi evlat..
varmı tavsiye ?

5.30 sürüşü çok keyifli ancak tokat yediği ve yiyeceği araç sayısı çok fazla olan bir araba. Ben ağır abi ve spor sürüş moduna girmek istediğimde Liftback model için Vectra 3.2GTS(kesinlikle manuel olmalı), Sedan için S60 2.3T5 veya R, ek olarak S80 2.0T5 ve 2.8T6(twinturbo) mükemmel tokat makinaları, yazılımla 280 ve 360hp güçleri bulabiliyorlar ve çok asil ağır abilerdir. Ama gel gör ki şuan it arabası olan Seat Leon Sportup modeline biniyorum :D Kesinlikle 2.0TFSI modelini öneririm, yol tutuşta opelden sonra ön yargımı yıkarak bana muazzam güven veriyor.
Eğer D sınıfı güçlü ve ağır abi kupesine binmek istiyorsan yine ben sana Volvo C70 T5 öneririm, ister 2.0T5 olsun ister 2.3T5 olsun ikisi de muazzam kalitede ve performansta arabalardır, bakımını yapıp uzun dönemde kullanırsın. Bertonr 2.0Turbo zaten gönlümüzün hep bir kenarında duran lotus tasarımlı bi araba, zaten onu söylemedim düşünmüşsündür sen de :D Vr bir de eğer piyasada temizini bulabilirsen Renault Clio 2.0 RS al derim, makyajlı 172hplik 5 ileri şanzımanlı modeli buldunmu herhalde satmazsın çünkü sürüş keyfi üzerine top100 hazırlamışlar, ferrarisinden astonmartinine kadar arabaların bulunduğu listede 7. sırada nalet araba :D Nakit oldumu araba çok aslında, nakitle gel bana araştıralım :D

Geri