Alana satana hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arabam ilanlara düşmüş hemde benim çektiğim resimlerle,anlaşılan abi çabuk soğudu...kendimi kötü hissettim ilanda görünce bende dedim 1-2 sene biner ama mal nun yapacak birşey yok...
1.7 isteyen varsa kaçırmayıp alsın vallahi..baştan aşağıya sağdan sola heryeriyle herşeyiyle sıfır bir araba...
nadir abim arap sever.....tü , caner çeker ceremesini...Caner demek ki alan arkadaş da fazla dayanamadı
arabam ilanlara düşmüş hemde benim çektiğim resimlerle,anlaşılan abi çabuk soğudu...kendimi kötü hissettim ilanda görünce bende dedim 1-2 sene biner ama mal nun yapacak birşey yok...
1.7 isteyen varsa kaçırmayıp alsın vallahi..baştan aşağıya sağdan sola heryeriyle herşeyiyle sıfır bir araba...
mert im ağır abi denk gelirse 530 olabilir ama esas istediğim tek kapı ve azcık kuvvetli birşey istiyorum yav..kanka 14bin lira harcadıydın, ben 98 vectrama 700 lira bakım 1400 lira triger koparma masrafı yaptım, 2006 olana dpf tıkanıp debimetre bozuldu 600 lira, şanzıman için de bi o kadar harcadım etti 1200 onu da bünyem kaldırmadı bir daha binmem dedim, at kafandan kırmızıyı
Ağır abi imajına uygun olarak ne düşünüyosun, vectra gts falan iyi gider aslında?
mert im ağır abi denk gelirse 530 olabilir ama esas istediğim tek kapı ve azcık kuvvetli birşey istiyorum yav..
şimdi bi punto var elimde tek kapı onu pasladımı bakıcam yerine bi evlat..
varmı tavsiye ?