Bir Model Koleksiyonu da benden =)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagri1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oyuncakta olsa olmazsa olmazlarımız Opel Astra, Astra GTC ve Vectra OPC

zamanla 1:1 olmasını umduğum canavar :D

genel bir görünüm

sonunda aldırcan bana kyosho :D arkadaşa zorla hediye etmesi için söz werdirdim :D:D:D:D

Koleksiyon yapmak ayrı bir kültür derler ya hakkaten doğru.Koleksiyonunuzu gerçekten çok beğendim.Bende de Pul merakı var.T.C pullarını yıllara göre seri halinde topluyorum bakalım bi 30 40 yıl bir araya getirirsem sizin gibi resimlerini paylaşırım :D

sonunda aldırcan bana kyosho :D arkadaşa zorla hediye etmesi için söz werdirdim :D:D:D:D

hayat burda abi, alması, incelemesi, sürmesi:D koklaması herşeyi ayrı bir zevkli. bu arada sanki sıfır otomobil kokusu gibi kokuları oluyor, diğer modellerde plastik kokusu olurken Kyosho'ların çok güzel bir 'sıfır' kokusu var :)

Koleksiyon yapmak ayrı bir kültür derler ya hakkaten doğru.Koleksiyonunuzu gerçekten çok beğendim.Bende de Pul merakı var.T.C pullarını yıllara göre seri halinde topluyorum bakalım bi 30 40 yıl bir araya getirirsem sizin gibi resimlerini paylaşırım :D

teşekkür ederim, beğenmenize sevindim :good: koleksiyonun, hobinin her çeşidine saygım var. bu dünyada yeyip içip yatmanın dışında amaçlarımız var.
Türkler arasında bu yaşta oyuncak oynayanlar kişiler olarak görülsek de ben hayatımdan gayet memnunum. yurtdışında bu tür hobilere saygı varken Türkiye'de yeni yeni yer ediniyor, biçok kişi de konudan habersiz dalga geçiyor, yok buna verilen paraya yazık vs. laf ediyorlar.

hayat burda abi, alması, incelemesi, sürmesi:D koklaması herşeyi ayrı bir zevkli. bu arada sanki sıfır otomobil kokusu gibi kokuları oluyor, diğer modellerde plastik kokusu olurken Kyosho'ların çok güzel bir 'sıfır' kokusu var :)

hiç kyoshom olmadı abi :cry:
nasıl koktuğunu bilemem :( yolla bi tane koklayalım bari :D

Hepside çok güzel ama Q 7 fazla güzel.

Bende daha 1:24 lük 7 tane var ama bende başlamak istiyorum bu 1:18 lere. Ortalama fiyatları nedir. Birde şu modifiye işi için satılan parçalar var mı nasıl yapıyorsun. E36 kasa 3.28Cİ var german style yapmak istiyorum :D

Hepside çok güzel ama Q 7 fazla güzel.

teşekkürler abi :good:

Bende daha 1:24 lük 7 tane var ama bende başlamak istiyorum bu 1:18 lere. Ortalama fiyatları nedir. Birde şu modifiye işi için satılan parçalar var mı nasıl yapıyorsun. E36 kasa 3.28Cİ var german style yapmak istiyorum :D

fiyatlar genelde
Motormax 40-50
Burago, Maisto 80-100
Autoart, Kyosho 150-190
Hotwheels 80-90
Hotwheels Elite 140-150
Hotwheels SuperElite 275
CMC, BBR 550-600

değişiyor. en iyi fiyat/performans modelleri AutoArt, Kyosho, Minichamps ürünleridir. güncel araçlarla ilgileniyorsan bu firmaları tavsiye ederim :good:

way be demek bende tırt almıyomuşum yani :D

birisi hotwheels elite,birisi hotwheels super elite

kutularının yalancısıyım :D

Geri