17 Ocak 2007 Konuyu Başlatan #11 torsion Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2006 Mesajlar 1,318 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Siteyi ziyaret et evet alpasch haklı alpinish wagen diye bi olay var millet pas korkusuna jip binmiyo kış arabası tuzdan diye
evet alpasch haklı alpinish wagen diye bi olay var millet pas korkusuna jip binmiyo kış arabası tuzdan diye
17 Ocak 2007 #12 M.YILDIZ Forum USTA'sı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2006 Mesajlar 6,698 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 Siteyi ziyaret et yazın almancıların araclarında altta ısımız oldugu zaman ne cekıoruz tuzdan altı hep paslı cıvataları kırmamak ıcın sekılden sekıle gırıyorum
yazın almancıların araclarında altta ısımız oldugu zaman ne cekıoruz tuzdan altı hep paslı cıvataları kırmamak ıcın sekılden sekıle gırıyorum
18 Ocak 2007 #13 alpasch Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2006 Mesajlar 1,151 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et astrammm' Alıntı: yazın almancıların araclarında altta ısımız oldugu zaman ne cekıoruz tuzdan altı hep paslı cıvataları kırmamak ıcın sekılden sekıle gırıyorum Genişletmek için tıkla ... neyse bu yaz kar kis olmadida tuz olayindan yirttik
astrammm' Alıntı: yazın almancıların araclarında altta ısımız oldugu zaman ne cekıoruz tuzdan altı hep paslı cıvataları kırmamak ıcın sekılden sekıle gırıyorum Genişletmek için tıkla ... neyse bu yaz kar kis olmadida tuz olayindan yirttik