Bir Vectra B GL daha yol bilgisayarına kavuştu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan durst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ethem bey bir an önce bir combo alın da yapacağınız eklemelerle bizleride sevindirim :) başarılarınızın devamını diliyorum...

abi yaa bnde 1.6 16v 97 vectra gl war bu aralar acayip derecede performans düşüşü yaşıyor.ayrıca bnde yol bilgisayarı istiyorum.bu arabayı ilk aldığımda 215 km hıza kadar çıkıyorum we deli gibi bi performans wardı araba da.sonradan sonraya ne olduysa performans azaldı,zar zor 190 ı gördüm o da bayağı oldu we araç eskisi performans wermiyo :( ben ankaralıyım ancak şuan istanbulda görew yapmaktayım ama ankarayada gelip gidiyorum.. hatta bayramda ordaydım ama bu siteyi yeni keşfettim we hergün takip ediyorum gel benim araca da biçözüm bulalım olmaz mı?

yol bilgisayarı olması çok mühim değil bence. bende var ne işe yarıyo lpg siz araç yok gibi bu yol bilgisayarı lpg ye adapte edilirse o zaman süper olur ve kullanılır yoksa sürekli benzin sarfiyatını gösterecek ama lpg de kullanıcan anlamsız gibi..

yolbilgisayarı olmayan tüm vectracıları beklerim :) yolbilgisayarı olmayan vectra kalmayacak :)
ethem abi allerine sağlık. şu bizim corsalarada bir çare bulsan ne hayra geçerdi biliyormusun abi? :)
bizide yol bilgisayarlı yapsana abiiii :)

corsa alırsam o işide çözeriz :)

giray

anlık tüketim
depoda kalan benzinle yapacağın km
balata sensörü
fren lambaları kontrolü
motor soğutma suyu seviyesi

isteğe bağlı olarak
yağ müşürü bağlantısı yapılırsa yağ seviye sensörü aktif olur

yani tüm fonksiyonlar kullanılır.

ethem abi sen şu performans yazılımı ile ilgili bi tüyo versen :D

Ethem abi şu opel corsa D lerin Essentialarındaki Hız sabitleme takılamama problemını cozersen sırf bu ıslem ıcın Ankaraya gelebılırım :)

Ethe abi vectrama yol bilgisayarı yapmak istiyorum, bana detaylı bi şekilde anlatabilir misin, bu arada siteye bugün üye oldum abi

Geri