bir yardım alabilir miyim

Bir çok TÜV merkezindeki uygulamaya göre bir kişinin bir yıl içinde muayeneye getireceği araç sayısı belli, bir keresinde vatandaştan vekalet istendiğine bile şahit oldum, bunun nedeni de iş takipçiliğini önlemek.

savaş abi anlamadım ne demek istediğini

Ben emekli olduğum için çalışan, işi gücü olan eş/dost/akraba araç muayenesi veya bakımları için sık sık benden yardım isterler. TÜV'e başkasına ait bir araçla gittiğimde işlemleri yapan görevli araç kimin, vekalet var mı diye soruyordu, neden soruyorsun dediğimde çok şikayet alınan iş takipçiliğini önlemek için bir sınırlama getirildiğini, bir kişinin belli sayının üzerinde araç muayeneye getirmesinin yasaklandığını söyledi. Yani kısacası ben bir yıl içinde kendi adıma olmayan (atıyorum) 15 araçtan fazla aracı muayeneye götüremiyecekmişim. Vekaletle iş takibi yapan elemanlar bu uygulamadan muafmış.

anladım abi. peki asıl sorumla ilgili bi düşüncen varmı. 5 cnm spor yaylar ile ben kendim vize yapabilirmiyim. araç çok mu yakın dersen gözle görünür bir yakınlık mevcut

O konuda bilgi sahibi olmadığım için bir yorum yapamam. Ben her yıl ortalama 3-4 araç muayeneye götürüyorum ama bizdeki arabalar hep standart olduğu için şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.

anladım sağol savaş abi

yaylar sorun olmaz muayeneden gecersın ama sansına ıstanyondakı adam kıl cıkarsa hersey olabılır =) vekalette sadece sırket arabalarında ıstıyorlar sahıs arabalarında ustune olmasada farketmez ama senede bır kısı sadece 3 4 araba muayene ettırebılıyor

5cm yay ile sorunsuz geçersin

Geri