- Konuyu Başlatan
Kesinlikle, herşeyiyle bizzat ilgilendiğim için de neresinde ne yapıldı biliyorum , dolayısıyla soru işareti kalmadı diyebilirim.Bakım hayırlı olsun.
Keyifle kullanırsınız inşallah.
Araçta kafa rahat dolaşmak gibisi yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle, herşeyiyle bizzat ilgilendiğim için de neresinde ne yapıldı biliyorum , dolayısıyla soru işareti kalmadı diyebilirim.Bakım hayırlı olsun.
Keyifle kullanırsınız inşallah.
Araçta kafa rahat dolaşmak gibisi yok.
Ya kabın iç tarafı sanki kahverengi renk almış gibi geçen gün benzinlikTE yağ değiştirene sordum sorun yok dedi ama hani kolay birşeyse tertemiz yapayım dedim sonradan sorun olmasın diye dedimkabı değiştirmedim, aracın zinciri değişirken söktüm ve içini balata spreyiyle temizledim. Daha sonra da yerine taktım. Çatlak , kırık ya da kaçırma olmadığı için kullanmaya devam ediyorum. Kabınızda pislik mi var yoksa yağ mı ? ikisi farklı şeyler
ben aracı İzmit'te Oksijen Oto var oraya yaptırıyorum. Kendilerini yakınen tanıdığım için fiyatlarda da yardımcı oluyorlar. Ancak müşteri konusunda biraz seçiciler. Ağırlıkta referansla araç alıyorlar ya da yakın çevrelerine bakıyorlar.Hayırlı olsun , kazasız belasız keyifli sürüşler.
Bütün bu işlemler hangi serviste yapıldı ve işçilikten memnun kaldınız mı ? Rica etsem paylaşabilirmisiniz
Eğer kabı sökerseniz aracın antifiriz ve suyu dışarı dökülecektir. Bununla birlikte temizlik sonrası sisteme yeniden suyu doldurduğunuzda havasını almanız gerekecek. Kabın içinde yağ yoksa naçizane tavsiyem çok ellemeyin. Ben fırsat yakalamıştım o yüzden temizledim.Ya kabın iç tarafı sanki kahverengi renk almış gibi geçen gün benzinlikTE yağ değiştirene sordum sorun yok dedi ama hani kolay birşeyse tertemiz yapayım dedim sonradan sorun olmasın diye dedim