Biraz Önce lpg li oldum :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rush10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Biraz Önce lpg li oldum :)

O simdi asker link' Alıntı:
Faturayı kestirmeseniz aracın normal muayenesi geldiğinde ruhsata işletirdiniz. İki iş olmuş  :o Hayırlı olsun bu arada
hocam muaneyi beklesem daha üç yıl var. Araca bişey olur allah korusun sonra işli değil diye kasko sorun çıkarır falan

Hayırlı olsun.

4 gozle beklıyorum tuketım degerlerınızı ve ılk ızlenımlerınızı:)

spitemre link' Alıntı:
Hayırlı olsun tercıh dogru lpg candırrr
Yapma Emre, LPG can da benzin patlıcan mı  kahka536

spitemre link' Alıntı:
Hayırlı olsun tercıh dogru lpg candırrr

Aynen LPG candır. Gaza basmada atmosferik oldugu icin hicbir problem yok. Artik dilediginizce gezebilirsiniz. Benzin pahaliligi yuzunden orasida olmayiversin, surayada gitmeyeyim derdi yok, haftasonu cikip hic gitmedigim su yere gideyim oralari kesfedeyim diyebilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken km veya yila gore periyodik bakimda oldugu gibi lpg filtresine baktirmak. ;-)

harunhoca link' Alıntı:
Yapma Emre, LPG can da benzin patlıcan mı  kahka536

:D :D aynen hocam ne zamn dustu lpgyle ayni fiyata geldi ogun binecegim veya lotoyu falan tutturur bi bmw m4 falan alirsam harbiden hergun 1 depo benzin bitiricem cunku simdi de ayni degerleri yakacak astrayla

Aydn link' Alıntı:
Aynen LPG candır. Gaza basmada atmosferik oldugu icin hicbir problem yok. Artik dilediginizce gezebilirsiniz. Benzin pahaliligi yuzunden orasida olmayiversin, surayada gitmeyeyim derdi yok, haftasonu cikip hic gitmedigim su yere gideyim oralari kesfedeyim diyebilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken km veya yila gore periyodik bakimda oldugu gibi lpg filtresine baktirmak. ;-)
Her şey sadece tasarruftan veya ekonomik binmekten mi ibarettir? Tek kriterimiz araca mümkün olduğunca az tüketerek binmekten mi oluşmalıdır? Tek ölçütümüz  ne kadar cepten az çıkarsa o kadar iyidir mantığı mı olmalıdır? Soruyorum sadece, evet diyorsanız, tamamdır, öyle olsun. Ancak ben öyle düşünmüyorum,hep benzin, sonuna kadar benzin.  victoryy

Ayni arac ayni konfor ayni yol ve cok daha dusuk yakit..
Tabii ki benzinle binmenin havasi ayri. Ayni yolu iki katina gitmenin yaninda..dün petrole girdim indirim var gaz alacagim onumde x3 onunde yaklasik 10 tane arac.. Bekledim epeyce. Benzin alirken oylemi..daha klas doldur diyorsun 250 300 tl veriyorsun.. 50 tl ye depo fullemek karizmayi cizebilir lpg de  :D

harunhoca link' Alıntı:
Her şey sadece tasarruftan veya ekonomik binmekten mi ibarettir? Tek kriterimiz araca mümkün olduğunca az tüketerek binmekten mi oluşmalıdır? Tek ölçütümüz  ne kadar cepten az çıkarsa o kadar iyidir mantığı mı olmalıdır? Soruyorum sadece, evet diyorsanız, tamamdır, öyle olsun. Ancak ben öyle düşünmüyorum,hep benzin, sonuna kadar benzin.  victoryy

Zaten arabaya herkesin yapamayacagi ekstralari yapip ozen gosteriyoruz, benzinin lpg'den hangi handikapi var hoca? Performans dersen ben soyleyim, yok. Guvenlik dersen yine soyleyim, yok. E ulke sartlari ortada, maddi tasarrufu anlatmama gerek yok..

Yanlis anlasilmasin benzini kotulemiyorum, bizim ulke sartlarinda lpg'nin avantajlarinin benzinin cok otesinde oldugunu vurguluyorum. Benzinli araci alirkende binerkende maddi bir sikintim yoktu cok sukur, rahat rahat bindim. Ama sunu gordum ki benim gibi her duydugu yere bi gidip bakayim diyen birisi icin o maddi imkanlar zamanla sinira dogru kayiyor. Hele ki yeni aldigim gaz benzinden iyi ciktigindan beri ayri bir keyif aliyorum :-D

En cok uzuldugum dezavantaji acikliyorum, supermarketin kapali otoparkina park edemiyorum, sanki eski sistem tupler kaldi gibi basinc yapar patlar saniyorlar 𘔠Bes yildir kullanan arkadaslarim gibi 1.5 aydir calistigim yerin dort kat altina park ediyorum halbuki..

Geri