Biraz tozlu ama idare edin :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Biraz tozlu ama idare edin :)

Maşallah çok güzel

Kazasız belasız iyi günlerde kullanın

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

hayırlı olsun aracınız :)

m34444

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Güle güle kullanın. Sizin çektiğiniz resmi görünce dikkatimi çekti, bence ecoflex yazısının kaldırılması pek iyi olmamış (bende biraz simetri takıntısı var da :D). En azından CDTi yazsalardı arkasına. Turbosuz 1.6'lardan ayırt edilemiyor şu haliyle. Dizel olup da belli etmeyen tek araç Astra sanırım.

xylent link' Alıntı:
Güle güle kullanın. Sizin çektiğiniz resmi görünce dikkatimi çekti, bence ecoflex yazısının kaldırılması pek iyi olmamış (bende biraz simetri takıntısı var da :D). En azından CDTi yazsalardı arkasına. Turbosuz 1.6'lardan ayırt edilemiyor şu haliyle. Dizel olup da belli etmeyen tek araç Astra sanırım.

ben de tam acaba yanlış arabayı mı çektim derken yazınızı gördüm :)

o resimde sağ tarafında aynı araçtan var . beyaz sport+still paket astra . ikisindede eco flex yazısı göremeyince acaba benim araç değil mi başka araç mı gösterdiler diye şüpelenmiştim  :)

cma link' Alıntı:
ben de tam acaba yanlış arabayı mı çektim derken yazınızı gördüm :)

o resimde sağ tarafında aynı araçtan var . beyaz sport+still paket astra . ikisindede eco flex yazısı göremeyince acaba benim araç değil mi başka araç mı gösterdiler diye şüpelenmiştim  :)

2012 model dizellerden ecoflex yazısını kaldırdılar. İçinizi ferah tutun, o sizin Astranız. :D

xylent link' Alıntı:
Dizel olup da belli etmeyen tek araç Astra sanırım.

Birde yeni focus...

Allah Erdemir dikkat et sağına soluna aracın vuruk olmasın moral bozmak istemem ama :) hayırlı olsun

Geri