Biz Astra J de İndirim Beklerken FiyatlarUçtuu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oezak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: BİZ ASTRA J DE İNDİRİM BEKLERKEN FİYATLAR UÇTUUU

temmuz ve agustos gıbı opelde kampan ya olucak hazıranı beklemısken bence 1-2 ay daha bekle ucuza al arabanı

Ynt: BİZ ASTRA J DE İNDİRİM BEKLERKEN FİYATLAR UÇTUUU

Lütfen Başlıklarda ya da forumun herhangi bir mesajında büyük karakter kullanmayınız.
İlk başlığı düzenliyorum

Ynt: Biz Astra J de İndirim Beklerken FiyatlarUçtuu

İlk tercihiniz tabiki astra olsun, bende eğer aceleniz yoksa sonbaharı bekleyin derim. Alternatif olarak yeni çıkan Ford Focus u da incelemenizi tavsiye ederim. Saygılar

ok hakan bey daha dikkatli olucam victoryy

inanın bu araba insanda ayrı bir tutku yaratıyor ben corsa düşünüyorken sadece denemek için içine oturdum astranın ve o an işte bu dedim 5-6 aydır da takipteyim diğer arabalara ne kadar baksam da bu kadar şirin gelmiyor tabiki ilk tercihimiz bu ama bakacağız ne yapalım keseyi de düşünmek lazım indirim olacaksa 1-2 ay fazladan da bekleyeceğiz artık... saygılar...

kesinlikle yeni araçlar gelince indirim olacaktır
özellikle kasım ve aralık ayında baya bir indirim oluyor
ben de aracı kasım ayında almıştım.

yine beklemek düştü payımıza desenizee;) olsun sonunda astraya kavuşmak var değil mi biraz daha bekleyelim 

fiyatlar şuanda gerçekten yüksek, incelediğim diğer markalardada fiyatlar yaklaşık 3bin tl arttı.
belirtildiği gibi kasım ve aralıkta fiyatlar daha makul oluyor bu tabi bide pazarlığa bakıyor.

vallahi artık kasımı aralığı göze aldık, o zaman da yakın çevredeki tüm bayileri araştırıp uygun fiyat verenle pazarlığa oturacağız ...

bende alacağım ama fiyatlar çok uçtu ne yapacağım bilmiyorum arkadaşlar, sport 1.4 - 140 hp nav. fiyatını bana 50 bin olarak söylediler ve hiç indirim yapmadılar. zaten bize 48.5 geliyor dediler bende inanmadım almadım. bekleleyeceğim ama ne kadar bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri