Biz beğendik bakalım sizce olmuş mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AvO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AvO

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Öncelikle herkese iyi günler dilerim.Haftasonu evde oturmaktan sıkılınca aklıma arabada bir iki ufak değişiklik yapmak geldi.

Sırası ile ;

* Bagaj çıtası metal folyo ile kaplandı

* Daha önce tavan çıtasındaki kapak çalınmış,yerine yenisini bulamamıştım.Orası açık ve çirkin duruyordu ve çıtalarıda folyo ile kaplayalım dedik.

* Hazır elimize o folyoyu almışken kapı direklerine çekmemek olmazdı :D

* Ufak bir rütuş ve plakadaki harflerimiz artık daha kalın

* Ve son olarak tavan komple parlak folyo ile kaplandı.

Buyrun bunlarda aracımın son halinin resimleri;

20032011200.jpg

20032011191.jpg

20032011193.jpg

20032011198.jpg

20032011205.jpg

20032011213.jpg

Maşallah çok güzel aracınız , yapılanlarda yakışmış bence

Güzel olmuş eline sağlık . Nerelerdesin sen Gökhan patron kayboldun ortalıktan :)

Tavan kaplamanın maliyeti nedir. Heralde onu da kendiniz yapmadınız değil mi? Bizim corsaya ben denesem yapabilirmiyim acaba ucuz mod :D

Elinize saglık yapmak ıstedgm herşyi yapmşsınız folyoyu nerden kaça aldınız acaba bende almak ıstıyorum da ?

Siyah folyonun metrekaresi 7 tl civarında bişey olması lazım :)

Folyoyu gecen Kayseride bi yere sormuştum normal folyoyu tavana 50 lira karbon folyoyu 90 liraya çektiklerini söyledi reklamcı

Yorumlar için teşekkür ederim.Tavan kaplaması 125 TL'ye mal oldu.3 tip folyo gösterdi folyoyu çeken abimiz 70-100-125 TL fiyat verdi kalitesine göre.(işçilik dahil)

Güzel olmuş eline sağlık . Nerelerdesin sen Gökhan patron kayboldun ortalıktan :)

Tavan kaplamanın maliyeti nedir. Heralde onu da kendiniz yapmadınız değil mi? Bizim corsaya ben denesem yapabilirmiyim acaba ucuz mod :D

Buralardayız iş güç koşturuyoruz Fevzi:D Valla tek başına çekebileceğini zannetmiyorum çünkü benim araca 2 bazen 3 kişi el atarak çektiler :D

Geri