Biz beğendik bakalım sizce olmuş mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AvO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizde buluruz 3 kişi napalım :) Takılmıyosun foruma Ankara gezisi yaptılar sende giderdin kaybolma ortalıktan :D

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=1529591#post1529591

Şimdi linki verince haberim oldu :S Bizde sıkıntıdan evde duruyorduk kaçırdık güzelim organizasyonu :S Aslında foruma da giriyorum fakat hiç dikkat etmedim neyse bir dahakine inş. :D

Yorumlar için teşekkür ederim.Tavan kaplaması 125 TL'ye mal oldu.3 tip folyo gösterdi folyoyu çeken abimiz 70-100-125 TL fiyat verdi kalitesine göre.(işçilik dahil)
desenize biz çam tepesine bindik:kop:işini bilmeyen kasap gibi olduk:kop:,sadece kaput koruma(şeffaf) yapıldı bizim araca 250tl:(:(:(

Süper eğlenmişler fotolar geliyor yavaştan :) Kader kısmet işleri :D

çok hoş olmuş folya degişik bi hava katmış fırsatını bulursam hemen yaptırcam bol keyifli sürüşler;);)

Güle Güle Kullan Usta bende malzemesini aldım folyoyu felanda Vizeden Geçmez Diye korkuyorum Sen sordunmu hiç ????? birde kapı direklerindeki folyo farklımı

Son düzenleme:
hoobbaaaaa
süper olmuşşş
:)

Güle Güle Kullan Usta bende malzemesini aldım folyoyu felanda Vizeden Geçmez Diye korkuyorum Sen sordunmu hiç ????? birde kapı direklerindeki folyo farklımı

Evet direklerdeki folyo farklı.Biraz daha kalın ve mat.Vize konusuna gelince, muayenesini yeni yaptırdıgımdan hiç sormadım.

Geri