Bizim Power Red'imiz :) / 2012 1.3 Cosmo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayca07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Bizim Power Red'imiz :) / 2012 1.3 Cosmo

Tamkan link' Alıntı:
Hayırlı olsun, güle güle kullanın, eşinizi de foruma davet ederseniz onunda fikirlerini ve duygularını öğrenmiş oluruz.

inşallah inşallah  special_prayer
kendisi şu anki durumdan çok memnun, ben burada soruyorum öğreniyorum kendisine iletiyorum :)

ayca hanım bu arada aracınız hayırlı olsun kırmızı açmış aracı tü tü tü tü maşallahhh
[/quote]
benimkinde 10 km lik benzin vardı benzinciye anca gitti yani bize denk gelmiyor öyle bayiler :)
[/quote]

öyle bir bayi yok zaten...
kredi kartı var, veriyorsunuz "full'le" diyorsunuz (bu nasıl bir türkçe yahu) kartınızdan çekiyorlar hainler  kingg

[/quote]
evet biliyorum :)hatta ben bi 20 lik te pompacıya vermiştim en pahalı depom o sanırım :)
[/quote]

bahşişten yırttık biz, yeni arabayı farketmediler galiba  14alkiss

yeni olduğu belli olmayan kırmızıya ben kırmızı demem akşam 8 de aldım karanlıkta anladılar valla :D

astraowner link' Alıntı:
yeni olduğu belli olmayan kırmızıya ben kırmızı demem akşam 8 de aldım karanlıkta anladılar valla :D

geçmiş olsun içiniz yanmış belli  011zaa

Güle güle kullanın çok güzel aracınız.Ayrıca filmlerde çok doğru seçim olmuş bende 2 mi 1 mi olsun diyordum aracım siyah 1 yeterli olur diyorum şimdi.polisle falan uğraştırmaz sanırım.
Kırmızı renk çok yakışıyor bu araca.Hayırlı olsun.
welllcommee

tomacco link' Alıntı:
Güle güle kullanın çok güzel aracınız.Ayrıca filmlerde çok doğru seçim olmuş bende 2 mi 1 mi olsun diyordum aracım siyah 1 yeterli olur diyorum şimdi.polisle falan uğraştırmaz sanırım.
Kırmızı renk çok yakışıyor bu araca.Hayırlı olsun.
welllcommee

çok teşekkürler...
inanın eğer içi gözükmesin, karanlık kalsın diye özel bir isteğiniz yoksa 1 numara cam filmi çok ideal...bugün eşim arabadayken ben yukarıdan bakıyordum (3.kat); arabanın camları süper gözüküyordu...1 numara cam filmi kendini belli etmiyor diyenlere şaşırıyorum :)
yakından bakınca içleri gözüküyor, uzaktan bakınca direkt koyu renk bi görüntü ama ayarında..çok tatlı  :)

Maksat hem güzel görüntü hemde yazın güneş direk gelmesin yeter içeri.içerisi çok yakından hafif gözüksün yeterli.gizlimiz saklımız yok zaten. :)
1 yaptırıcam nasipse bahar gelsin.borcum çok şimdi. cooll

Öncelikle aracınız hayırlı olsun renk secimi de çok Guzel can filmini ne kadara yaptırdınız acaba ziebart da

tutanza link' Alıntı:
֖ncelikle aracınız hayırlı olsun renk secimi de çok Guzel can filmini ne kadara yaptırdınız acaba ziebart da

teşekkürler  :)
biz cam filmini bayi aracılığıyla yaptırdık, yani aracı teslim almadan önce yapıldı ve o sayede indirimli yaptırdık...liste fiyatı 550 tlydi, bize 250ye maloldu...

ayca07 link' Alıntı:
[quote author=tutanza link=topic=2935.msg64829#msg64829 date=1322950399]
֖ncelikle aracınız hayırlı olsun renk secimi de çok Guzel can filmini ne kadara yaptırdınız acaba ziebart da

teşekkürler  :)
biz cam filmini bayi aracılığıyla yaptırdık, yani aracı teslim almadan önce yapıldı ve o sayede indirimli yaptırdık...liste fiyatı 550 tlydi, bize 250ye maloldu...
[/quote]
cam filmi lumar marka ise bence gayet uygun.bugün bülent abinin filmlere birdaha baktım 1 numara en güzeli.koyuluk markadan markayada fark ediyor bazı markalarda 1 numara 2gibi duruyor.

Geri