Black Eagle 1.6 Spo®T

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrt54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Black Eagle 1.6 Spo®T

MAAŞALLAH... Çok güzel görünüyor, güle güle kullanın.

Camlarda film yok galiba 1 numara film veya arkalar 2 önler 1 çok güzel gider :)

Düşünüyorum Aslında Ama Yasak Olması Sanki Boşa Yapılan Bir Masraf Gibi Geliyor Diğer Aracımda Vardı polis gözümün önünde söktü yırttı :(

Benim aracımda 1 numara var polis çevirmesinde polis hiçbir halt demedi.Üstüne üstlük takmak için yer arıyordu 4 kere ehliyete baktı etrafına baktı arabanın camları sordu fabrikadan mı böyle diye evet dedim birşey demedi :) Artık karartılmış cam fabrika çıkışı var 1 numara gibi onlarda o yüzden birşey demezler

albertxx link' Alıntı:
Benim aracımda 1 numara var polis çevirmesinde polis hiçbir halt demedi.Üstüne üstlük takmak için yer arıyordu 4 kere ehliyete baktı etrafına baktı arabanın camları sordu fabrikadan mı böyle diye evet dedim birşey demedi :) Artık karartılmış cam fabrika çıkışı var 1 numara gibi onlarda o yüzden birşey demezler

dancee dancee dancee dancee

Aracınız çok şık görünüyor güle güle kullanın :)

ulas79 link' Alıntı:
Maaşallah, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Ulaş Abi Senin Araçta Cam Filmi varmı ?
Varsa Eğer Ada da Nerde Yaptırdın

Maşallah Allah kaza bela vermesin. Son aracımda siyahtı. Tövbe ettim bir daha siyah arabaya, gittim beyaz aldım.

Aydn link' Alıntı:
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Son aracımda siyahtı. Tövbe ettim bir daha siyah arabaya, gittim beyaz aldım.

Hiç Sorma Aynen Bakımı ևok Zor  seyytannn

Geri