blow off hakkında

vatansever08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
blow off kullanan arkadaşlar yardım istiyorum araca taktırmak istiyorum gerçekten araca gerçek bir katkısı oluyormu aracın turbosunu rahatlatma ve araca güç katma konusunda gerçekten katkısı varmı yoksa sadece ses olayımı beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz teşekkürler

kargodan geldi yarın taktırıyorum sana izlenimlerimi anlatırım...

evet bakalım ben de merak ettim doğrusu..

bende var 5-6 aydır.o rahatlama sti gibi araçlarda oluyocdti da sadece ses alırsın yinede çufffatınca bakanların suratını görmeye bile değer

blow off kullanan arkadaşlar yardım istiyorum araca taktırmak istiyorum gerçekten araca gerçek bir katkısı oluyormu aracın turbosunu rahatlatma ve araca güç katma konusunda gerçekten katkısı varmı yoksa sadece ses olayımı beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz teşekkürler
turbonun çalışması için gerekli olan hava ısındığında,ısınan havayı tahliye ederek havanın yenilenmesini sağlar.turbo bulunduran araçlar için yararlı bi malzemedir(kaliteli olduğu takdirde).güç katma konusunda fazla bi değişiklik olmaz,hissedilmez bile.daha büyük turbo motorlu araçlarda belki hissedilir.ses konusuna gelince,aynı tarz sesleri çıkarmalarına rağmen markaya bağlı olarak biraz değişiklik gösteriyor.acele etme.hele bi oğuzun araca bakalım..

SesTen Başka Getirisi Yok.Alacaksanız Hks Almanızda Fayda Var En İyi Ses Hks DE Geliyor.

blowoff olayı cok super cidden ama tabi ki bu da arabayı garantiden cıkaracak birsey. basıma bela oldu lanet garanti hicbirsey yaptıramıyorum. seninki de hayırlı olsun oguzhan gule gule kullan. izlenimlerini bekliyoruz.

HKS nın taktırdım 15 gun önce ses muthıss : ) ama aracımı satıcagımdan dolayı satıcam :S:S

Geri