blow off hakkında

got_the_life

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar mrb umarım herkes iyidir:D
malum krız teget gecmedi astrayı sattık mevcut diger arabaya bi blow off düşünüyorum(passat 1,8t) içizimde blow off kullananlar varmı,marka önerebilecek ayrıca internette ortalama 200 ytl civarı jsv ve hks bu paralarda verilirmi onuda sormak istedim:d yorum yapan arkadaslara şimdiden teşekkürler

hks al derim ses ve kalite olarak diğerinden iyidir,fiyatları düşmüş demekki ben hks daha pahalı diye biliyorum

bulduklarım 2.elde olabilir benim takıldıgım nokta 200 ytl vermeye degermi:D
valla ben sırf o sesi duymak için aracımı bile değiştirmeyi düşünüyorum :D
200 çok para değil bence değer

Bende combo 1.7cdti var üç sene önce blow off taktim süper bişey bulunduğum semtte kimsede yok arabami tanimayan yok herkes hayretle bakiyor süper bişey ben 700tl ye taktirmiştim orjinal hks marka piyasada hks yazipta çakma olanlar çok yani alirsan dikkat et.. Benden görüpte daha ucuza taktirip bana gülen arkadaşlarimin hepsinin elinde patladi hatta turbosunu patlatani bile duydum
bide monte etcek kişinin usta olmasi lazim benim araba geçen sene azdaha yaniyodu kisa devre yapti torpidonun iç kisimlari yandi 15amperden büyük sigorta takmasinlar kessinlikle orjinal al selamlar.........

Bende combo 1.7cdti var üç sene önce blow off taktim süper bişey bulunduğum semtte kimsede yok arabami tanimayan yok herkes hayretle bakiyor süper bişey ben 700tl ye taktirmiştim orjinal hks marka piyasada hks yazipta çakma olanlar çok yani alirsan dikkat et.. Benden görüpte daha ucuza taktirip bana gülen arkadaşlarimin hepsinin elinde patladi hatta turbosunu patlatani bile duydum
bide monte etcek kişinin usta olmasi lazim benim araba geçen sene azdaha yaniyodu kisa devre yapti torpidonun iç kisimlari yandi 15amperden büyük sigorta takmasinlar kessinlikle orjinal al selamlar.........

hımm o zaman iice arastırmak lazım...

evet gözlerin senin üzerinde olması cok güzel bişey..

bende 1.5 ay önce orjinal hks yeni tipten taktırdım cok memnunum hks den şaşma mehmet usta işin piri 800tl montaj + işcilik + 2 yıl garanti..

Geri