Blue Corsa & Black Hyosung

wolverine

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
2m4a81j.jpg
xeo046.jpg

xeo046.jpg
j8lbt0.jpg
2lkr7eb.jpg
10z09pu.jpg
2hhm4nt.jpg
2dbw2va.jpg
ebbogj.jpg
351brq0.jpg

Arkadaşımın motoru ile çektiğimiz fotoları sizinle paylaşmak istedim umarım beynirsiniz.

Güzel kareler ama görzüme takılan birşey var aracın sol tarafı boyalımı sol arka kapı ve arka çamurluk yada tam tersi.

sagolun yorumlarınız için..sizlerde kazasız belasız gunlerde kullanın inş araclarınızı.boya olayına gelınce benden oncekı sahıbı boyatmıs sag ön ve sol arka kapı boyalı fakat boyasını tam tutturamamışlar bende mesela aynaları boyattım boyle bırseyle karsılasmadım saglık olsun yapıcak bısı yok.

Çok güzel :)
Bu motor hakkında bilgi almam mümkün olur mu sizden? Almayı düşünüyorum da bundan bir tane.

Çok güzel :)
Bu motor hakkında bilgi almam mümkün olur mu sizden? Almayı düşünüyorum da bundan bir tane.

motor 250 lik şekil olarak zaten ortada 600 luk kasa gıbı kasası var:) fıyatlarıda uygun zaten arastırdıysanız farketmıssınızdır , tasarımıda çok hoş yolda gıderken bır cok kısı yanınıza yanaşıp motor ıle ılgılı şeyler soruyor bende bır cok kez sahit oldum bunlar dısında sızın aklınıza takılan sorular varsa arkadasıma sorup sıze ıletebılırım.

Geri