Blue Corsa & Black Hyosung

motor 250 lik şekil olarak zaten ortada 600 luk kasa gıbı kasası var:) fıyatlarıda uygun zaten arastırdıysanız farketmıssınızdır , tasarımıda çok hoş yolda gıderken bır cok kısı yanınıza yanaşıp motor ıle ılgılı şeyler soruyor bende bır cok kez sahit oldum bunlar dısında sızın aklınıza takılan sorular varsa arkadasıma sorup sıze ıletebılırım.

Marka hakkında bilginiz var mı ? Güvenebilir miyiz yani? Fiyatı hakkında bilgim yok henüz araştırmadım..Tasarım ve şekil gerçekten çok güzel duruyor. 250cc olması da çok büyük avantaj... Yeni başlayan birinin kolaylıkla kullanabileceği bir motor mudur?

Marka hakkında bilginiz var mı ? Güvenebilir miyiz yani? Fiyatı hakkında bilgim yok henüz araştırmadım..Tasarım ve şekil gerçekten çok güzel duruyor. 250cc olması da çok büyük avantaj... Yeni başlayan birinin kolaylıkla kullanabileceği bir motor mudur?

marka için şuan kötü birşey duymadık,sanırım kanuni ile birleşti fabrikası öle bırseyler duymustum.Yeni başlıcaksan ve havalı birşey olsun istiyorsan bu motor gerçekten harıka benım arkadasımında ilk motoru ve çok rahat kullanıyor.Kendini geliştirdikten sonra 600 luge falan gecıcek.

bunları gel bana sor :D

Geri