Blue corsa c eco...

kesınlıkle normal corsalara gore daha alcaklar surtunmeyı azaltıp daha az benzın yakması ıcın tasarlanmıs. oyuzden dedıgınız gıbı yay takılmıs gıbı duruyor:).Buarada bende sızın aracın rengıne bayılıyorum cok farklı guzel bır renk cok az var corsanın bu rengınden
teşekkür ederim.Bugüne kadar sadece 1 tane gördüm bu renkten...

bende sımdıye kadar 1 tane gordum oda kadıkoydeydı, bakakaldım araca ...cok hos bır renk kazasız belasız surusler sızede...

çok güzel araç kazasız belasız günler

1.0 motor oluyor sanırım; yakıt tüketimi nasıl bilgi verir misiniz.

arac 1.0 motor ınanılmaz derecede az yakıyor ceyrek depoyla 200km gıttıgını soleyenler var ınternette arastırmıstım alırken. arac aynı zaman da easytronic hem otomatık hemde vıtesle kullanabılıyorsanız.bızde corsanın dızel ı de var hemen hemen aynı yakmakta tek farkı benzınlı olması. dıger corsalardan farklı olarak daha alcak ve arka tarafta spoyler e benzeyen sıyah kaplaması var,bunlarda benım bıldıgım kadarıyla benzınden tasarruf saglamak ıcın yapılan hamlelermıs.ben jant kapaklarını degıstırdım orj nın jant kapakların komple lastıgı kaplıyor gormusunuzdur ecolar ıcın uretılen jant kapagıymıs oda lastık te hava akımnı onleyıp benzının daha az harcanmasına sebeb oluyormus.kursunsuz 95 benzın kullanılması onerılıyor daha az benzın harcaması ıcın.almayada bu araclar yapılırken bır cok testten gecırılmısler babam ozellıkle basından cok takıp etmıs bılınclı olarak gıttık aldık bu aracı oyuzden cok sıkıntı verıcegını sanmıyorum ben cok memnunum.umarım bıraz olsun yardımcı olabılmısımdır.

1.0 ların sadece yayları mı farklı ? amortisörlerde bi fark var mı? bide 1.2 1.4 lere göre ne kadar daha alçak bilio musunuz?
mesela ingilteredeki gsi lar normal corsa c lerden 1.5 cm daha alçak..

soruyu şunun için sordum orjinal 1.0 yayı taksak arabaya amortisör değiştirmeden olur mu die.. bide ruhsatta kaç kilo geçio 1.0 lar benim 1.2 hemen bakıyorum: net 960 kg..
mesela gsi lar daha ağır motoru falan o yüzden yaylar amortisörler farklı

1.0 ların sadece yayları mı farklı ? amortisörlerde bi fark var mı? bide 1.2 1.4 lere göre ne kadar daha alçak bilio musunuz?
mesela ingilteredeki gsi lar normal corsa c lerden 1.5 cm daha alçak..

soruyu şunun için sordum orjinal 1.0 yayı taksak arabaya amortisör değiştirmeden olur mu die.. bide ruhsatta kaç kilo geçio 1.0 lar benim 1.2 hemen bakıyorum: net 960 kg..
mesela gsi lar daha ağır motoru falan o yüzden yaylar amortisörler farklı

kardesım arac 930 kg olarak gecıyor ruhsatta benım bıldıgım yaylar farklı daha alcak, amortisörler hakkında bir fikrim yok forumda bu konuda daha bilgili arkadaslarımız vardır onlarada danışırsan daha verimli olur diye düşünüyorum.belkı eco yayları ısını görür
buarada herkese teşekkür ederım...

Geri