BMW M3 ?? Honda S2K ?? Audi TT ??

usta m3 degılde o kasanınn m3 goruntulu olanı pıyasada cok var onu ele bence alcaksan 535d al bı tane beyaz kaplat m teknık yaptır aracı boyle guzel ve rahat bı makına yok.....

tt dersen bence gereksız bısı hem tıpten hemde ne bıleyım oyle yanı..

ama s2000 dersen akan sular durur arabanınn durusu yetr zaten yılan gıbı bısı yapmıslar devır beygır kullanılabılecegın son noktasında kı havasıda yeter bence s 2000 en ıyısı

3 araçda birbirinden enfes... ama s2000 ayrı bi dünya bence duyduklarım ve gördüklerim kadarıyla.

100bindeki e46 m3ü düşünmezdim.tt fena değil.s2k da vsa'lı olduğu için tercihim olurdu.yoksa z4 crossfire falan bakardım başka alternatifler üzerine yoğunlaşırdım

saab cabrio 2.8 aero üstüne tanımam XD
hertürlü tt olmadı a5

S2000 için teklif verdim sağ-sol ön çamurluklar değişmiş vazgeçtim, kazalı olabilir diye onu eledim. şuan m3 için bastırıyorum:) hayırlısı bakalım.

bmw de ellenmiş çıkacak demedi deme jantlar çin bidefa önü de bi garip.sen eisenmannn tt yi al paran varsa şayet siyah renk olmasa daha iyi olurmuş.

s2000 lerin kazasız olanını bulmak çok zor eğer bu akzasızsa alınır derim.TT diğerleri kadar performans verirmi bilemem.Bmw m3 leri pek bilmiyorum ama 2003 modelmiş o fiyatlara o modele yakın porche yada corvette bile bakabilirsin aslında.

Geri