BMW ye yer varmı? :)

maaşallahı var; iyi günlerde kullan...

ben arabamı almadan önce bmw 3.18 - 3.20 siyah coupe arıyordum ama temiz bulamamıştım. astra almıştım. bu çok temiz görünüyor. motoru vs. nasıl acaba ?

her zaman tabiki
Allah nazardan saklasın arabanı güzelmiş güle güle kullan

saolun arkadaşlar.
sorularınıza genel olarak cevap vereyim.
aracımda turbo yok. motor modifiyesi olarak sadece headers ve m3 eksoz uygulaması yaptık. motor ve mekanik olarak hiç bi sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar. araç 1,5 senedir bende. sanayiden çıkmadığım doğrudur ama hep keyfi işler olarak sanayideyim :) normalde bu arabaların periyodik bakım 10 bin km dir. ama ben 10 bin km de en az 3 defa periyodik bakıma sokarım arabamı. bmw den aldığım keyifi bu zamana kadar hiç bi araçtan alamadım. o yüzdende opelci olma gibi bi şansım yok :) iyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler..

Aracın gercekten çok temiz ve diri. Kazasız belasız binmen dileğiyle.

abi gebze de nerden alıyorsun mod parçları nı bide fiyat kalite nasıl bnde hereke de oturuomda doru dürüst mod parçası satan yer bulamıom

Patronumda bu aracın aynısı vardı , bende kendimi böyle bir bmw alacaktım.
Es kaza kısmettir işte vectra 2.5 aldık tadına bi baktım , ondan snra opelci oldum :)
Sende bi kullan bırakamazsın :D

Patronumda bu aracın aynısı vardı , bende kendimi böyle bir bmw alacaktım.
Es kaza kısmettir işte vectra 2.5 aldık tadına bi baktım , ondan snra opelci oldum :)
Sende bi kullan bırakamazsın :D

:) kullanmadığım marka araba kalmadı desem yeridir. ama bi kere bineceğim araba kesinlikle önden çeker olmayacak. bundan önceki arabama volvo 3000 cc çift turbo arac kullanıyordum ama bmw den aldığım keyfin onda birini vermedi bana.

cok güzel ve özenli bakılmış bir araba belli maşallah diyelim yani arkdan cekerin tadı her zaman bir başkadır tekrar aramıza hoşgeldin !!!!

Geri