Bmw ///

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yaniss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ah o ön far ve kaput yok mu,onları görmezden gelince çok güzel...
Allah kaza bela vermesin...

fotoları göremesem de aracı görmüşlüğüm var :)
maşallah diyeyim
o kasa compactlardan hoşlanmayanlardan biriyim ama senin araç güzel geldi gözüme. janttan falandır belki, belki de gözüm alıştı.

Yasin bu aralar yoksun galiba buralarda karşılaşmıyoruz pek.

fotoları göremesem de aracı görmüşlüğüm var :)
maşallah diyeyim
o kasa compactlardan hoşlanmayanlardan biriyim ama senin araç güzel geldi gözüme. janttan falandır belki, belki de gözüm alıştı.

Yasin bu aralar yoksun galiba buralarda karşılaşmıyoruz pek.
normal compactlar gercekten baya kotu hanı benım m technıc falan dıye goze hos gelıyor :) abı bayadır gelmıyodum memleketıme kısmetse cuma aksam ordayım yıne cafenın orada gorursun benı :) sende foruma aktıf degıl gıbısın sankı dıaktımı cektı

Arkadasimda vardi 316ti araci 1 ay ben surdum.Motoru biraz hantal oyle drift falan yapmak icin uygun degil ama yol tutusu ve surusu zevkliydi.Arac son hizina cok rahat cikiyor duz yoldo 195 km gecmiyor kesiciye giriyordu.Sanjuman oranlari kisa sanki.Bimiyorum bu aracta boylemidir.Satisi zor bir arac ama yerli arac parasina BMW ye biniyorsunuz.

araba çok güzel ve temiz allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin neticede bmw ..

ama bmw pek sevmem kaldıki bmw içinde compacta hiç bmw gözüyle bakamıyroum.

normal compactlar gercekten baya kotu hanı benım m technıc falan dıye goze hos gelıyor :) abı bayadır gelmıyodum memleketıme kısmetse cuma aksam ordayım yıne cafenın orada gorursun benı :) sende foruma aktıf degıl gıbısın sankı dıaktımı cektı
heh bak senin araçta bi fark olduğu belliydi, pek bmw kültürüm olmadığından bilmiyorum m tech falan ama senin araç güzel o sıradan compactlardan.

yeni eve net alamadım hala, şirket firewallı da opelim'i kesiyodu son zamanlara kadar ondan uzak kaldım biraz.

bayramda ben de buralardayım, kafenin oralarda görürsem katılırım sana, bi çay içeriz.

Geri