- Konuyu Başlatan
Hoşgeldiniz..Sayenizde bir Kadett GSi daha göreceğiz
en kısa zamanda resimlerini paylaşıcam arkadaşım zaten stok bişey sadece jant var üstünde biraz oynadıktan sonra koymak istiyorumki şanına yaraşsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldiniz..Sayenizde bir Kadett GSi daha göreceğiz
insan belirli bir zmandan sonra sıkılıyor be kardeş bite araba 90 bg olunca olmuyor öyle işler yaktığı kadar gitmiyor sadece görüntü anlatabildim mi güzel araçlar mesela 6 silindirli modelleri fena ama ben motoru düşük tercih yaparak yanlış tercih yaptım tabiki zevki var onlarında ama artık kadette denicem zevkimi
inşallah kardeşim ama sen sen ol m10 motorlu olanlardan sakın alma m40 enjeksiyonlu tercih edersen rahat edersin ama m10 a karışma bmw ye binicem diye sırf masraf edersin.nAllah banada bi E30 3.18is nasip eder inşallahta bende sıkılırım bi zaman sonra
evet m40 3.23 tadından yenmez. en kısa zamanda resimlerini koyacağım arkadaşım şuan stok biraz oynadıktan sonra koyacağım merak etmezaten alırsam M40 alırım şanını çok duydumda denemek nasip olmadı kadettin resimlerini bekliyoruz
en kısa zamanda resimlerini paylaşıcam arkadaşım zaten stok bişey sadece jant var üstünde biraz oynadıktan sonra koymak istiyorumki şanına yaraşsın
.Stock Old Skool Opel her zaman en güzelidir