Bor yakıt tasarruf sistemi kullanan var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sssguler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla benim kız arkadaşım kimyager Ege üniversitesinde çeşme sularındaki bor üzerine çalışıyor :) Boşuna para vermeyin Bornovadan Balcovaya kadar tü çeşme sularında gereğinden fazla bor var :)

Bi arkadaşın yorumu vardı başka bir yerde "bu bor öyle güzel birşey ki nerdeyse ben içeceğim" diye. Zaten içiyormuşuz:))))

Yok mu kullanan bu sistemi?

b u yeni bir şey değil, 2-3 yıl önce biz araştırmıştık, o zaman fiyat pahalı idi.
o zaman galerici arkadaşı audi a-3 'e taktırdı randıman alamadım diye söktürdü.

benim yeni aldığım araçta sonradan farkettik bor yakıt sistemi takılıymış. ankaradan almıştım aracı. şimdi o bor sıvısı haznede bitmek üzere o sıvıyı nereden tedarik edeceğimide bilmiyorum :) faydası varmı derseniz. bu güne kadar vanası kapalıymış ustamla bakarken ustam bunu açalım bu tasarruf için takılıyo dedi. bu gün açtık bakalım bi faydası varmı göreceğiz :) :)

Eniştem taktırmış bakalım dün. Telefonda görüştük. Arabası 1,4 Reno 19 Europa. Övgüyle bahsediyordu dün. Düşük devirde çok yüksek hızlara ulaştığını bahsediyor bir de hiç gaz vermeden 1 den 5 e çıktığını söylüyor. Çok ilginç gerçekten de.

Eniştem taktırmış bakalım dün. Telefonda görüştük. Arabası 1,4 Reno 19 Europa. Övgüyle bahsediyordu dün. Düşük devirde çok yüksek hızlara ulaştığını bahsediyor bir de hiç gaz vermeden 1 den 5 e çıktığını söylüyor. Çok ilginç gerçekten de.

Eniştenizin arabaya yanlışlıkla nos takmışlar sanırım :D

Geri