Bora 1.6 Comfortline

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _BORA_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_BORA_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
araçım bu araçta bir tek kaput kaplandı başka birşey yok:D

Kaputu gerçekten çok güzel olmuş ayrıce gerçekten volkswagende sevdiğim araçlarda birisidir heleki orj. ses sistemi harika :good:

teşekkürler , orjinal ses sistemi çok güzel hele bir de bagaja bass katınca o zmn iş bitiyo.

teşekkürler , orjinal ses sistemi çok güzel hele bir de bagaja bass katınca o zmn iş bitiyo.
Gerçekten öle ya bence ovlkswagen üretimden kaldırması kötü oldu bu araçları:( ben golfden daha çok seviyordum hem otoraklı hemde sprotif şimdiki jettalar hiç hoşuma gitmiyor passatdan hiçbir farkı yok :D

bence de bora çok daha şık ve çekici bir araç.jetta nın ne olduğu belli değil önü golf arkası passat ! melez olmuş kendi karakteri yok arabanın.

Volkswagen duyguğuma göre tekrar bora kasa çıkaracakmış.böylece satışlarda patlama olcak:D

Volkswagen duyguğuma göre tekrar bora kasa çıkaracakmış.böylece satışlarda patlama olcak:D
Bunda haklısın bilen varmı die öle bi yazayım dedim arkadaşta broşürü bile var;) bencede patlama yaratacak elki kasırgayı satıp belki bora bile alabiliriz ama heralde kasırgadan ayrılmam baya bi zor olur heralde:(

kaput kaplaması ve egzos gayet hoş olmuş kazasız belasız kullanırsın inş.
bende bir bora cı olarak gerçekten çok memnunum bora dan.. Orjinal duruşu bile yetiyor.. Arkadaşlarında dediği gibi jetta lar boraların yerini asla tutamaz tekrardan boraların üretime geçmesini bekliyoruz..

Geri