Borbet's On A Corsa C

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar 2.5 aydır Falan Photoshopu Kurcalıyorum.Daha Güzel Yapabilen İllaki Vardır Ama Bende Antreman Amaçlı Yaptım.5 dkda bu kadar oldu :)
corsadfrontansicht.jpg

bence guzel durmuşş..borbeti sevmeyen bırıyım ama taksam mı acep:D 5 kapılı modelde bıde deneyeblırmısın alper?bu renk olursa sevınırım;)

Ugur Arabanın Resmi Varsa atıversene buraya En Güzeli oyle olur.Nette Resim bulmak zor oluyor. :)

opelcorsadborbet.jpg

bu borbetlerdeki lastikler zaten tabanı küçük kullanılmış. yanı en az 10 taban daha genış olmalıydı uygulanan lastık. yanı 205 ise 215 225 gıbı bır rakam uygulanmalıydı.... lastik yanakları jant a yayılarak gelıyor. lastik seçimi de hatalı

Hayırlı günlerde kullan beyenerek taktıysan hiç sıkıntı yok ama malum araçlar dışında pek bir arabaya yakıştıramıyorum

Lastik ebatları nedir Anıl? Bence lastik tabanı biraz daha geniş olsa,çamurluklarda açılsa gayet güzel olur

Lastik ebatları nedir Anıl? Bence lastik tabanı biraz daha geniş olsa,çamurluklarda açılsa gayet güzel olur

lastik ebatları 195/50/16 ya E30 dan söküldüğü için deneme amaçlı takmıştım ya olabilirdi belki uğraşsak dediğin gibi ama daha eski model bi araba olsa inan yapardım..

borbetleri alım ben:D bence arabaya çok güzel olmuş.bmw lere ayrı yakısıyo ama corsaya güzel olmuş.bende arabayı satmazsam sw olmasına rağmen borbet diyorum baska bişey demiyorum:)benım araca photoshopta uygulattım arkadasa resmi eklim sizce nasıl durmus?

Geri