bosta duran kablo vs.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: bosta duran kablo vs.

DERSİMLİ link' Alıntı:
Nur topu gibi bir kablomuz daha oldu. :)
005hihih 005hihih hiç sormayın boşta olan kablolar merak uyandırıyor.gidecem cosmo alacam yine boşta kablo varsa çekiçle dağıtacam arabayı  :D :D

sallierim link' Alıntı:
005hihih 005hihih hiç sormayın boşta olan kablolar merak uyandırıyor.gidecem cosmo alacam yine boşta kablo varsa çekiçle dağıtacam arabayı  :D :D
Cosmoda boşta kablo yok, hepsi bi yerden çıkıp bir yere giriyor  kahka536

sallierim link' Alıntı:

Deniz hayirli ugurlu olsun. Artik otomobil dunyasinin kilometre taslarindan biri sensin. Otomobillerin en onemli parcalarindan bosta duran kabloya senin adini verdik.

Aydn link' Alıntı:
Deniz hayirli ugurlu olsun. Artik otomobil dunyasinin kilometre taslarindan biri sensin. Otomobillerin en onemli parcalarindan bosta duran kabloya senin adini verdik.
Evet verdik, Aydın teklif etti biz de onayladık, artık sen bir kablonun isim babasısın  kahka536

Aydn link' Alıntı:
Saolasın hemşo "boşta" duran kabloya benim ismimi vermen de manidar ??? 011zaa 011zaa

Arka tekerleğede verebilirdim, insan biraz elindekiyle yetinir. Ayıptır ya.

Aydn link' Alıntı:
Arka tekerleğede verebilirdim, insan biraz elindekiyle yetinir. Ayıptır ya.
31agryyy 31agryyy kızgınkırbac

Iyiki araba arkadan cekisli deyil  !!!

Geri