Boya kavlaması

ben kendim sanayiden yaptırıyorum boyasını 100gr ne kadar kalkmış boya paslanmış nokta gördüysem hepsi 1 numara sulu boya fırçası ile kapatıyorum hiçte sırıtmıyor

koyu renkmi araban kardeşim eğer öyle ise bende yapayım :) pasta + cilaya girince zaten belli olmaz gibime geliyor ama renk kodumu bilmiyorum komple boyalı araç mor renk nasıl hazırlıyorlar bu boyayı?

lacivert renkli yani koyu, daha geçen gün komple rutuşladım baştan aşağı hiçte sırıtmadı aksine göze batan noktalar kayboldu

sanayide ki boyacılar hallediyor merak etme 100gr mı 5-10 lira bişey

renk tutturmak gibi bidr derdiniz olmaz hazır kodlu boya bulabilirseniz.sanayide boyacılardada renk koduna göre karışımlar yaptırıyor boyacılar fakat bazen renk tutmayabiliyor.Özel servisle kaportacınız arasında fark olacagını sanmıyorum iş boyanın kalitesinde biter..Metalik renklerde de parça yama boya yaptırılabiliyor.belki durum cok vahim değilse genel kavlama yoksa yama boyayla da iş halledilebilr.

cila atarak ton farkını tutturmak gibi bişey de mümkün değil külliyen yalan uydurmaca

boya markası olarak en kaliteliden başlamak üzere sıralama yaparsanız ilk üç ne olur?

lacivert renkli yani koyu, daha geçen gün komple rutuşladım baştan aşağı hiçte sırıtmadı aksine göze batan noktalar kayboldu

sanayide ki boyacılar hallediyor merak etme 100gr mı 5-10 lira bişey

teşekkür ederim kardeşim yarın bi deniycem kaportacıma gidip :)

Kavlayan yere boya hazırlatıp rötuş attım boya sırıtmadı ama kavlayan yerde çukurluk kaldı zımpara ile düzeltebilirmiyiz?

elin yatkınsa ve polisaj makinan varsa çukuru boya ile doldurup fazlasını pasta ile almak mümkün ama bana kalırsa hiç uğraşma benim arabanın çoğu yerinde var hepsini güzelce rütuşladım paslanın yerlerin üstünüde boyadım böylece paslanmanın hızını azalttım

öyle kalsın o zaman yağmurlar dinsin hafif aşındırıcı bir pasta çekip wax , glaze ne varsa uygulicam araba ben burdayım desin istiyorum bakan 1 daha dönüp baksın :)

daha hiçbişey almadım piyasaya bakıcam glaze ve wax için nerden temin edilir fiyatlar ne alemde uygulamalar nasıl :D

Geri