Boya Koruma Uygulamam(Bol Fotolu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kxlylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olmaz mı :D temizlik için meguiars apc ve atas vinet kullanıyorum. köpük başlıklı şişe ile köpük olarak kullanıyorum, döşeme temizliğinde de çok iyiler. plastik koruma içinse atas plak2 ve auto gylm vrc kullanıyorum. parlak istersem yüzeye sıkıp siliyorum, mat istersem beze sıkıp siliyorum ;) kapı fitillerine de kullanılabiliyor(onlar için ayrı ürünüm olsa da).

eline sağlık çok güzel olmuş güle güle kullan

hüseyin duran hocam mesaj kutun dolmuş cevap yazamadım, buradan belirteyim

kullandığım ürünler,

polisaj makinesi, virtus marka pasta(çeşitli versiyonları var hafif orta kalın pasta gibi). glaze yağlı fazladan parlaklık veren bir ürün ve son olarak kaliteli bir cila. erdem boya var nette orda bolca ürün mevcut. onun dışında detailturkey de de bolca uygulamalı konu mevcut bunun gibi. detaylıca inceleyebilirsiniz. görüşmek üzere.

http://www.detailingturkey.net/forumdisplay.php?f=47

masallahh guzel olmus arac :)

renkli cila saçmalıktır. Hiç boşuna paranızı harcamayın, üzerine biraz daha para koyun daha kaliteli cila alın.

zararı olmaz aksine koruma olur ama almadıysan bunun yerine fk1000 veya nano ürün bile alabilirsin. aquartz reload diye arama yap mesela biraz, bulamazsan alabileceğin yer söylerim.

Resimler araca yapılan uygulamayı çok güzel anlatıyor elinize sağlık güzel olmuş birde bu malzeme nedir nerden alınır bunlardav ayrıntılı şekilde anlatılsa çok çok güzel olacakmış

Geri