Boya Koruma Uygulamam...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mrt54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Boya Koruma Uygulamam...

mrt54 link' Alıntı:
Hocam Makineyi Ağlattın Maşallah Sen Bu işi ևözdün ;)

Estağfurullah kardeşim beraber ilerlicez ;) güzel bi deneyim oldu ama Ahmet Abi önderliğinde  bravoo

mrt54 link' Alıntı:
Lastiklerin Durumu Ne şimdi Bakımda Yıkadılar Nasıl Oldu Durumu ?

Lastikler hala 10 numara kardeşim şimdi kalıcılığını test edicem ama sadece su yetecek gibi temizliğe lastik bildiğin orijinal haline döndü matlık ve parlaklık acısından  bravoo

ozgun88 link' Alıntı:
Estağfurullah kardeşim beraber ilerlicez ;) güzel bi deneyim oldu ama Ahmet Abi önderliğinde  bravoo

Lastikler hala 10 numara kardeşim şimdi kalıcılığını test edicem ama sadece su yetecek gibi temizliğe lastik bildiğin orijinal haline döndü matlık ve parlaklık acısından  bravoo

greatt

Maşallah uzun süre kalıcı olur inşallah  :) ;)

Böyle bir uygulama sonrası arabayı garaja çeker ve akşamına bebekler gibi mutlu ve huzurlu uyurdum eminim  :D  :D

Maşallah  okkk

Tolga KARACA link' Alıntı:
Böyle bir uygulama sonrası arabayı garaja çeker ve akşamına bebekler gibi mutlu ve huzurlu uyurdum eminim  :D  :D

Maşallah  okkk

Aynen abi sanki bayiden sıfır aldim eve donerken oyle bi hisdeydim 8-9 saat suren bi uygulama oldu ama yorgunluktan eser yoktu son tabloyu gorunce :)

Maşallah çok güZel olmuş. Keşke benimde haberim olsaydı kesin gelirdim.

ylc link' Alıntı:
Maşallah çok güZel olmuş. Keşke benimde haberim olsaydı kesin gelirdim.

Eyvallah Abi ;)

Bir Sonraki Seferde Daha organize bi şekilde  Yapıcaz Söz  victoryy

muratcım elinize saglık arac yıldızlı 10 numara olmuş sattgın astradan daha mı cok parlıyo ne  :)

Kardesim masallahin var cok cok guzek olmus birde kirmizi oldumu olaya son noktayi koymussun Allah kaza bela vermisin nazar degmrsin

Geri