Boyada Oksitlenme

araç komple boyalı ise ve önceki boyama dandik yapıldıysa pasta ile daha da kötü olma ihtimali vardır.

aracı alalı bir sene oldu aldımızda araç boyalıydı ankaradan aldım kabortası sağlam olsun diye başımıza bu iş çıktı bundan önce kaportacıya sordum boyası iyi demişdi. ne yaptıracamı bilmiyorum halen...

Bir fikir veren :) OPELCİ YOKMU

ne yapmanız gerektiğini önceki mesajda yazdım zaten, başka yapılabilecek birşey yok.

Güvendiğiniz bir sabit ustanız varsa size kaportacı önerebilir. Düzgün iş yapılırsa sıkıntı olacağını da sanmam. Benim bagaj civarında da kabarma ve pas var. Mekanik sıkıntıları hallettirince o işe de el atacağım.

eyvallah, daha önce aynı durumlar ile karşılaştığımdan biliyorum.

Kapı alt tarafında bir pas boyattım Auto Kinge, renk konusu sorun olmadı. Sonra da sorunsuz satıldı araç.

Şimdi de yine çamurlukları lokal boyatacağım, ayrıca ön kaputta bir iki taş izi var. Onları da kaskonun mini onarımı halledecek.

1. resimde içten paslanma var. Bu modellerde alt taraflarda kronik sorundur zaten. Tüm pas kazınıp tekrar macun ve boyama gerekecek. Benim aracın çamurluğunda da var, her ikisinde hatta. Yavaş yavaş da genişlemekte.

2. ve 3. resimlerde vernik kalkması var, büyük ihtimal taş çarpması sonucunda olmuş. Yine aynı şekilde etrafının lokal olarak zımparalanması ve tekrar boyanması gerekiyor.

Kaba taslak toplam ne kadar tutar Kış gelmeden yaptırmak Lazım :)

Her birine 200TL de maksimum.

Ama şu da var, hepsini 200TL'ye de yaparım diyeni bulursun belki. Ben olsam ondan uzak dururdum.

Geri