Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mucize ürünkontplus link' Alıntı:
kontplus link' Alıntı:
Evet hocam ta kendisi. Herşeye ilaç buharunhoca link' Alıntı:Ben mi yanlış hatırlıyorum bu wd 40 motor temizliği için önerilen bir ürün degil mi? Kafam karıştı exclaim
Aspirin neyse bu da o diyorsun, benim bronza da iyi gelir mi acaba? Sag arka camurlukla arka kapı arasında bir karış kadar bir bölümde biraz çizik var. .. Nasıl nerde olduysa.mucahitduran link' Alıntı:Evet hocam ta kendisi. Herşeye ilaç bu
harunhoca link' Alıntı:Aspirin neyse bu da o diyorsun, benim bronza da iyi gelir mi acaba? Sag arka camurlukla arka kapı arasında bir karış kadar bir bölümde biraz çizik var. .. Nasıl nerde olduysa.
kontplus link' Alıntı:
Bence de durum böyle bir şey._ozgur_ link' Alıntı:Pek bu video gercek değil gibi sanki wd40 boyaya etken olsa yillardir boyalı yuzeyde kullaniyorum şimdiye kadar hic böyle bisey ile karsilasmadim. Yada bu tampona beyaz bir arac yada başka bişeyin sürtmesinden kalan boya pisligini temizliyor