Ynt: böylede yıkanmaz ki araba
Bazıları ne bulursa katıyor içine işte sorunda bu. Por-çöz koyanı bile var.
Bazıları ne bulursa katıyor içine işte sorunda bu. Por-çöz koyanı bile var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sercan link' Alıntı:Ben hep aynı yıkamacıya götürüyorum, tanıdık olunca, adamla muhabbeti kurunca aracına daha bir özenli davranıyor.
+1hllb link' Alıntı:en güzeli kendin yıkamak. en meşhuru da en pahalısı da adam gibi yıkamıyor.
Ulas istanbulda hic bi yikamaci ugrasmiyor bukadarulas79 link' Alıntı:ben burada yımacıya götürüyorum ama muhabbetim iyi önce basınçlı su tutturuyorum sonra kendi micro fiber süngerimi ve turtle wax şampuanımı veriyorum jant için sonax jant temizliyicisini veriyorum öyle yıkatıyorum ve her yıkamada sonax ıslak yüzey cilası uygulatıyorum ve fiyat olarak 15 tl veriyorum
buradaki yıkamacı abilerle arkadaş oldum adam en az 1 saat uğraşıyor şöyle söyleyeyim 3-4 gün görünmeyeyim beni arıyor ve bir şeymi oldu diye soruyor yani iyiden iyiye ahbab oldumbulent_tnt link' Alıntı:Ulas istanbulda hic bi yikamaci ugrasmiyor bukadar
Bizim işyeri sanayi bölgesi gibi biryerde zaten, ancak mahalle aralarında ki yıkamacılar oluyor, onlardan birine götürüyoruz şirketteki bütün araçları eskiden beri . Öyle tanınmış biryer değil yanisrd link' Alıntı:sercan nereyi kullanıyorsun? ben sheraton'da yıkatıyorum. vals'te yıkatıyordum bahcelievler'de bikac olaydan dolayı götürmüyorum kimseye de tavsiye etmem.
Sercan link' Alıntı:Bizim işyeri sanayi bölgesi gibi biryerde zaten, ancak mahalle aralarında ki yıkamacılar oluyor, onlardan birine götürüyoruz şirketteki bütün araçları eskiden beri . Öyle tanınmış biryer değil yani