branda almak isteyenlere...

Ynt: branda almak isteyenlere...

Arkadaslar selam

Benim kediler için farklı bir yöntemim var. Bir miktar naftalini tül veya benzeri delikli bir keseye koyup arka silecegin oraya ve ön sileceklerin altındaki noktaya birakiyorsunuz. Hiçbir kedi bırakın aracin üzerine cikmayı yanına yanaşamıyor.

Ama gunduz gunesinde ve yagmurda bırakmamak lazım geceleri için çözüm kapalı garajınız yoksa

evrent link' Alıntı:
Arkadaslar selam

Benim kediler için farklı bir yöntemim var. Bir miktar naftalini tül veya benzeri delikli bir keseye koyup arka silecegin oraya ve ön sileceklerin altındaki noktaya birakiyorsunuz. Hiçbir kedi bırakın aracin üzerine cikmayı yanına yanaşamıyor.

Ama gunduz gunesinde ve yagmurda bırakmamak lazım geceleri için çözüm kapalı garajınız yoksa

Eski aracımda bu konudan çok dertliydim, paylaşım için teşekkürler.

İlker16 link' Alıntı:
bu videoyu görmüştüm aslında güzel bir proje.

madmax50 link' Alıntı:
Branda ile uğraşmaya değmez az daha ekleyip şöyle bir şey yaptırın
Bu da yeraltı garajı
aslında en güzeli altında kapalı garajı olan ev almak:P

evrent link' Alıntı:
Arkadaslar selam

Kediler motor kısmına giriyor genellikle ben 7-8 tane top naftalini motor kısmında çeşitli yerlere koydum ancak ilk çalıştırmada motorun sıcaklığıyla naftalinler eridi araç dıştan bir kokmaya başladı ki sormayın umumi hela bildiğin  :D :D

Geri